header

header
hairie

GiveAway by darkbatman.com

| Friday, 23 December 2011

Assalamualaikum kawan-kawan...
Lari kejap dari Final Project ni, dah nak dekat mock-up presentation ni makin risau tapi alhamdulillah still dalam landasan yang betul (^__^)

Hari ni nak join GA dari blogger abg ketak, Mr. Darkbatman yang sedang hangat bercinta dengan Nisa Kay tu..semoga kekal sampai pelamin hotel 5 bintang dan sampai akhir hayat (^__^) touching kan ucapan ni hehe..

Senang je nak join GA ni, tak banyak kerenah macam penganjur GA/Contest lain. Kena like page tu, like penaja ni dan macam-macam lagi laa tapi kalau dah suka tu, buat je la kan! (^___^) 
Ok dah, nak sambung kerja! Eh lupa nak tag kawan-kawan: sila join ye Cik Hanis, Mr. Baiz, Tan Sri Aslann As dan sapa-sapa laa... dapat hand bag merah tu boleh bagi kat mak, barulah nampak bergaya walaupun di usia emas yang tak emas sangat HAHA.. #okbai




0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean