header

header
hairie

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

| Tuesday, 20 December 2011


Assalamualaikum kawan-kawan..
Hari kedua di minggu terakhir kuliah! betul ke minggu akhir?ye la kot sebab dah dekat final exam dah ni. Apa pun, aku tak rasa pun minggu akhir ni sebab hari-hari buat kerja dan hari-hari mengadap kerja, kerja dan kerja sampailah Final Prsentation nanti yang katanya 16-19 Januari 2012! ..Good Luck untuk diri sendiri ..

Okay now terus kepada topik, saje je nak join contest ni sebab nak bagi meriah sikit blog yang sunyi nih!Kali ini anjuran Mr. Hafiz Zainal yang hensem tu.. senang jer, korang kena letak foto korang senyum yang paling cantik & stylo (^__^) dan jawab beberapa soalan. Jom tengok foto-fot aku kat bawah ni:

Senyuman bajet macho! HAHA

Senyuman kanak-kanak riang sampai nampak gigi atas bawah (^__^) 

Sekali lagi, kanak-kanak riang HAHA 

Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman anda ini adalah senyuman mahal ?
Aku suka senyum dan ramai yang kata muka aku manis bila senyum, dan senyuman aku tu membuatkan ramai yang kata muka aku ni muka tak ada masalah! Padahal, macam-macam benda aku fikir dalam kepala ni (^__^)
Kenapa anda berminat utk join contest nie ?
Kenapa?sebab aku ada banyak koleksi foto aku yang senyum, dan seriusly foto itu akan fail/gagal bila aku buat muka serius. Tak menjadi langsung (^__^) lagipun, senyum tu sedekah kan?so jangan kedekut senyuman ok ..

Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?
Mereka ni nak memperbetulkan apa yang kurang pada diri mereka dan bagi aku tak salah, cuma aku selalu terfikir macam mana diorang yang pakai braces ni uruskan gigi diorang; nak gosok ataupun nak hilangkan sisa-sisa makanan yang lekat kat celah-celah gigi tu.

Aku nak ajak kawan-kawan aku yang ada gigi cantik utnuk join Contest ni: Cik Noona Anes, Miss Nur Eyda dan juga Mr. Baiz serta Mr. Khai Riz. Jom la join ,muka korang semua kan cantik & hensem ... (^____^) 

Ni aku nak promosi twitter milik Hafiz Zainal ni, jom la follow! mane tau die update kat twitter pasal contest ni kan : https://twitter.com/#!/hafizza1nal 


Dan kalau korang nak tengok si Hafiz ni nyanyi, sila klik sini: http://www.youtube.com/yohafiz92  macam Justin Bieber woooo...



11 Readers:

{ alif ismail } at: 20 December 2011 at 14:54 said...

amnoi.... macam best je contest nih...tapi banyak lak syarat die..huhu...

{ Joe_Hans } at: 20 December 2011 at 15:04 said...

ce try senyum sampai ketelinga plak.. hahaha... nak join jugak lar contest nie..hohohoh

{ [k]o{q}i[n] } at: 20 December 2011 at 15:04 said...

uikss...mahalnye senyuman dia...

{ mr.syazwan } at: 20 December 2011 at 15:14 said...

gud luck

gigi tu yg mahal

=_=

{ Pendamba Mawar } at: 20 December 2011 at 16:28 said...

brapa ribu ni..haha.:) mahal tolll gambar ngan kamera tu smart..:)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 December 2011 at 00:28 said...

AI: haha memg best! mengekspresikn diri huhu... syarat tu bnyk ek?hurmm.. try je lah ehhe

JH: haha xboleh la sbb pipi tu comel sgt HAHA

Koqin: haha mcm mane ko nmpk mahal?haha ..

MS: thanks! gigi tu la aset aku hehe

PM: haha xde nilai tp mahal sgt2 hehe . tu gmbo yg ala2 candid jer..huhu thanks (^_^)

{ Za } at: 21 December 2011 at 07:47 said...

yup..mcm best n asa nak join, but asa mcm xleh je...ramai kot dpt yg terbaik...syarat!huh...byk...tp mencabar..haaahahaha... :D asa nk try

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 21 December 2011 at 08:26 said...

Za: join je, menang kalah no 2... syarat tu follow je, insyaallah berjaya haha

{ Papa PUSS } at: 21 December 2011 at 08:44 said...

Perghh senyuman menawan tu.. ngeee..
banyak picture menarik tu..


BTW dah follow here..
Hope hit me back.. Thankss

{ capt. keon alhan } at: 15 January 2012 at 19:23 said...

mmg betul org ckp...senyuman awak buat muka awak sweet je...

{ katakejaw } at: 19 January 2012 at 18:51 said...

kenape saye tesenyum tgk org tesenyum eh ?

*&^%$#@!

Gudluck !
^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean