header

header
hairie

Mock_up Presentation | STUDIO 08

| Tuesday, 27 December 2011
Setelah berhemaps pulas selama 12 minggu, akhirnya hari yang ditunggu-tunggu  (Anonymous, 2011)

Assalamualaikum kawan-kawan.. 
Just nak kongsi pasal event hari ni, mock up presentation! stage sebelum final presentation yang bakal menjelang 2 minggu dari sekarang, 16 - 19 Januari 2012. Today aku jadi orang ke 3 yang bentang depan lecturer. Kalau ikutkan, tak perlu present kot dalam stage mock up ni..tapi nak bagi lecturer faham kan, so present je la walaupun agak kacau sikit.

Majoriti 10-15 board yang dah siap dan semua kena tampal di dinding sampailah ke luar. Meriah kan!

This is my original workart yang aku dapat siapkan dengan ikhlasnya walaupun banyak kena tembak! Tapi itu normal bagi presentation, kalau lecturer tak tembak, maknaya lecturer tak berminat dengan apa yang kita buat. Betul kan?

Okay yang ni tak perlu dibanggakan sebab banyak masalah dengan Master Plan ni. Dengan komen yang diberikan, insyaallah akan diperbetulkan sepenuhnya nanti! Present dengan konfident walaupun tersasul & banyak dedahkan kelemahan diri dan terima komen dengan hati kering, terima dan betulkan. (^___^)

Jam 3pm ni sesi disambung semula tapi tak present, lecturer just tengok apa yang kita buat dan ambik markah.. Good Luck kawan-kawan! (^___^) 

HAHA..tetibe ternampak status ni di FB, lecturer otai kitorang yang update.. Giliran presentation untuk hari ni katenyerr ..En wan, tang manenye datang Parit Bungsu haha.. sempoii (^__^)

9 Readers:

{ Fariza Othman } at: 27 December 2011 at 15:42 said...

AKU TAU KAU PENAT DA NI..TAIP PUN SALAH DAH 2..'HEMAPS PULAS..'!! APE 2?? HAHAHAA..

{ Muhammad Afiq Abdul Rashid } at: 27 December 2011 at 16:12 said...

ko nampak comel dalam gambar ke 4 HAHA. good luck anyway :D

{ CikHanis } at: 27 December 2011 at 16:29 said...

die baru belajo mengeja la kak.hahahhaa

{ Joe_Hans } at: 27 December 2011 at 19:27 said...

penat sangat lar nie kan..hahhaa.. best of luck!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 27 December 2011 at 21:31 said...

FO: hha tu bukan saya la kak! tu ade org lain yg tulis sblum saya tulis haha

MAAR: haha ye ke...dlm gmbo je comel, realitinya biase2 je haha thanks afiq (^__^)

CH: haha wak lu

JH: haha xde la pnat sgt sbb mlm tu tido awal kot..kul 3am hehe

{ CekbOlat-bOlat } at: 27 December 2011 at 22:52 said...

takpe.. ssah2 dlu snang2 kmudian =D

{ Khairiz } at: 29 December 2011 at 03:43 said...

mata dah jadi mata panda dah haha, so lepas ni blh la rehat secukupnya

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 29 December 2011 at 12:00 said...

CB: btol tu ..lepas abes sem ni, cuti haha

Khairiz: haha rehat?belum lg..ade lg, Thesis, final presentation ngan 1final exam 1 pper/.huuu

{ MonaLessa } at: 22 July 2012 at 23:29 said...

eh student uitm fspu lah!!!!!!!!!!!!mcm kenal?:)btw i student town planning i rasa i tgk presentation board you all:)xsilap i you all student landscape architecture kn??:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean