header

header
hairie

Segmen - 5 Blog Paling Diminati 2011.. By Nizam Ijam

| Friday, 30 December 2011
Assalamualaikum kawan-kawan..
Hari ni nak share dengan korang semua pasal segmen ni.. kena senaraikan 5 blog yang aku suka dan selalu aku baca.

Korang nak join?meh laa. tak ada paksaan pun (^__^)
klik link kat atas ni kalau nak join..


Kat bawah ni aku nak share dengan korang blog yang aku suka, aku rajin baca dan seronok untuk di baca serta simple & menarik (hambik ko..semua ada HAHA)..

1. EqbalZack.com
Ini blogger otai yang paling aku suka sebab kerajinan beliau menganjurkan Giveaway/Contest dan aku pulak rajin join. Apa yang menariknya lagi, beliau banyak cerita pasal educational sebab waktu ni beliau baru je habis PhD yang bakal membawa gelaran Dr. .. Entri yang beliau selalu publish tu simple dan senang nak baca disertakan dengan foto walaupun sekeping tapi best la bace blog ni..

2. Ujang 9897
Blogger ni agak gile2 sikit walaupun dah berkahwin, dah nak jadi bapak pun. Makin gila agaknya HAHA sorry Ujang, gurau jerr..Kenapa aku suka blog die? entri die simple dan selalunya tak banyak gambar tapi ayat yang beliau guna tu buat aku gelak tapi tak adalah sampai guling2 sangat just gelak yang boleh kurangkan stress! Tak pernah tangkap ganbar dengan die HAHA ..

3. Aslann As

Kenapa beliau? selain beliau ni kawan sekelas aku sejak tingkatan 4 lagi sampailah SPM, aku suke bace blog beliau sebab cara penulisan yang berbaur lucah tapi tak serius, just gurau manja. Standard la kan, blogger kena ada style penulisan sendiri...barulah orang akan ingat kan..Blog die wujud dulu sebelum blog aku. Seorang pejalar sekolah yang pandai dan meminati subjek kimia. Kalau kau bagi persamaan kimia ape pun die boleh selesaikan. Aku tak mampoo... (^___^)

4. Daniel Adie
Aku rasa ramai yang kenal dengan blogger ni kan. Blogger yang menjadi kegilaan wanita dan sesetengah lelaki kot HAHA sorry Adie.. joking jer.. Ape taknya, handsome kot..kalah kawan aku sorg tu HAHA.. Aku suka blog beliau ni sebab cerita beliau. Cerita pasal kehidupan seorang student sampailah sekarang dah jadi lecturer. Seronok bace entri2 beliau nih! Ex student UiTM Bandaraya Melaka dan hari tu konvo kat sini tak dapat jumpa ..aku busy (^__^)

5. Aizul Marcello
Blog die best! seorang Blogger, Photographer, Manager, Arkitek dan juga bekas student UTM. Tapi sekarang ni lebih kepada Photography laa dan dah ada studio sendiri tu..Ayat yang beliau pakai dalam entri pun agak berbaur lucah tapi seronok bile bace.. yang lagi best, bila tengok gmabar2 yang beliau post kat entri tu, dah la besar cantik pula ktu.. mana tak merangsang aku untuk kawin cepat wooo.. Menarik snangat foto yang beliau tangkap! Meh la singgah blog die..sape2 nak kawin cepat bolehlah tempah perkhidmatan beliau yang superb tuh!

Nak tag sapa?meh la sini Noona Anes, Nur Eyda dan juga Mr Baiz! (^___^ )

Okay semua yang aku pilih lelaki, kenapa?sebab aku suka baca blog lelaki laa.. tu je lah! yang lain pikri sendirlain2 sebab pikir sendiri (^______^)


3 Readers:

{ Nizam Ijam } at: 30 December 2011 at 22:49 said...

semua blogger lelaki... thanks sebab join :D

{ loVe puRpLe } at: 17 February 2012 at 07:33 said...

fira pun suke bace blog lelaki.. hehhe coz banyak ilmu yang dowang share.. (^-^)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:48 said...

NI: haha sbb blog lelaki x ame ngan blog pmpuan (^__^)

LP: kan..ilmu dan cite ngarut yg lucu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean