header

header
hairie

Segmen: Kaki Wayang nak review blog

| Thursday, 8 December 2011
Assalamuaalaikum kawan-kawan....
Hari ni hari Khamis, hari last kelas tiap-tiap minggu! hari yang ditungu sebab boleh buat kerja sambil leisure, kononnye lah! Abaikan..

 "Kepada blog yang terpilih, blog anda akan diletakkan di ruangan SLIDER di atas sebagai salah satu promosi kepada blog anda..secara percuma blog anda akan diiklankan" (Kaki Wayang, 2011)

Aku nak kongsi dengan korang ni segmen anjuran Mr. Kaki Wayang, rasanya dah beberapa kali aku join segmen beliau dan kali terakhir masa puasa hari tu, tapi tak ada rezeki, hadiah aku tak sampai rumah..kad raya yang beliau pos untuk aku tak sampai ke alamatnya, tak tahu kenapa tah! Pos Malaysia dengki kot HAHA

Objektif segmen: 
  1. Berkongsi-kongsi idea dan pendapat mengenai blog, design dan macam-macam lagi. 
  2. Sebagai salah satu promosi kepada blog anda secara tak langsung dapat menambah bilangan follower anda.

10 Readers:

{ Kaki Wayang } at: 8 December 2011 at 16:52 said...

Wah blogger retis pun join hebatttt..iklankanlah sekali kat mana-mana yer..

{ Kaki Wayang } at: 8 December 2011 at 16:53 said...

Minta maaf sal kad tu..aku tak tahu kenapa..mungkin POS malaysia amik duit raya kat dalam tu kot..upssssssss pech lobs...

{ yazidy } at: 8 December 2011 at 17:00 said...

waahhhh!!! retis dah joinnn!!!

ps : KW, keji kan bg duit rayer kat MK.. x bg kat aku pun.. kan dh hilang..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 8 December 2011 at 17:06 said...

KW: sape retis? HAHA its okay la wey..dont worry tp sbnrnye aku kesian kt ko ..ye la, duit raya tu.tp nk wt cmane kn xde rezeki hehehe

YY: sape retis? HAHA sbb dh knal kn, so join je la..hehe psl duit raya tu, xpe la..mungkin dh jd surt mati kot... bende ni juga trjadi bile aku nk pos smthing utk abg eq..xsmpai kt beliau n bile aku tnye pos, die kate bende tu dh jd surt mati ... T_T..

{ Joe_Hans } at: 8 December 2011 at 19:23 said...

orang hebat join..macam mana org yg xhebat mcm saya nak terpilih? hahahha.. gurau jer..

{ Kaki Wayang } at: 9 December 2011 at 14:19 said...

JHans- ko kene join sebab ko hebat..kater ko laaaaaaaaaaa

{ Dunia Realiti a.k.a Elih } at: 9 December 2011 at 15:01 said...

Dtg dr segmen yg sama..gud luck!

{ Sepulz } at: 10 December 2011 at 11:57 said...

hi salam perkenalan dari Sepul....saya dari segmen yang sama...nice blog huh
http://shaifulazmi.blogspot.com

{ Silent Thinker } at: 15 December 2011 at 03:50 said...

singgah dr segmen yg sama..
happy blogging yer!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 December 2011 at 22:31 said...

JH: haha..ko yg kate hebat, aku x kate hahaha ..join je lerrrr

KW: btol tu (^__^)

DR: good luck jgk! thanks singgh

Sepulz: slm prkenalan jgk ..thanks!

ST: thanks! (^_^) slmt blogging jgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean