header

header
hairie

AJL 26 punya pasal: Alhamdulillah, dah ada tiket

| Friday, 27 January 2012
Assalamualaikum kawan-kawan....
Kisahnya sekarang ni tengah hot dengan event besar hujung minggu ni.. jap aku senaraikan:

(1) Vacation Studio 08: Janda Baik, Pahang
(2) Karnival Karangkraf 2012, 
Seksyen 15 Shah Alam
(3) Anugerah Juara Lagu 26, 
Stadium Putra Bukit Jalil
(4) Submission Thesis, FSPU UiTM Shah Alam.

Tapi yang aku nak cerita, AJL 26, 29 Januari 2012 kat Stadium Putra Bukit Jalil.. alhamdulillah tahun ni berpeluang merasa meriahnya suasana AJL live.. tak kisahlah dapat tiket untuk aras 4, yang penting dapat tengok live..selalu dapat tengok kat tv3 je tapi kali ni memang betul-betul nak pergi..



Ni bukan aku sorang okay, tiket ni semua dah berpunya..aku minta maaf tak dapat nak bagi tiket ni kat kawan-kawan tapi bagi mereka yang alert & betul betul nak pergi mesti dari awal hari tu gigih main twitter, join mytv3 dan segala kabel yang ada semata-mata nak dapatkan tiket..itulah yang aku buat.. (^___________^) .. orang kata kena usaha lebih sikit, barulah dapat..

Tahun ni alhamdulillah Mytv3 bagi tiket walaupun 1 sahaja dan Alyah pun ada bagi juga (tebalkan muka kat twitter; 'kak Alyah, ada tiket AJL26 tak?)

So, ni mungkin peluang pertama dan yang terakhir dapat tengok live dari stadium sebab susah kot nak dapatkan time yang sesuai (walaupun dekat sangta dengan submission thesis).. so, jumpa korang semua kat sane okay..


Meh sini tengok lagu pilihan aku untuk AJL 26! siapa yang bakal menjadi yang terbaik?


6 Readers:

{ Syafiq Ahadin } at: 27 January 2012 at 02:13 said...

baru nak minta.

{ mr.F } at: 27 January 2012 at 02:14 said...

ala...jelesnye dapat tiket...hiksss..


http://falihinjasmy.blogspot.com/2012/01/cinta-muka-buku-juara-ajl-26.html

{ [k]o{q}i[n] } at: 27 January 2012 at 08:23 said...

eh, kita kawan kan...?? huhuhu

{ mizzkechique } at: 27 January 2012 at 09:13 said...

wahhh, best².. sy serik dh nk g live lg.. hehe

{ Joe_Hans } at: 27 January 2012 at 23:47 said...

ok, nak satu!!! hhuuhuhuhuhuh

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 January 2012 at 14:24 said...

SA: haha abeh dah

MF: eleh! gediqksss

Koqin: aah memg kwn haha

MK: serik nk pg live?knpe?

JH: xde dh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean