header

header
hairie

AJL 26 punya pasal: Pentas AJL TERBAKAR???

| Tuesday, 31 January 2012











Assalamualaikum kawan-kawan....
Just nak bagitau pasal salah satu kejadian mencemaskan semua orang semasa AJL26 berlangsung, iaitu ketika persembahan Faizal Tahir dengan lagu Karma.. berlaku kebakaran kecil! Jom tengok foto di bawah ini sebagai bukti:

Permulaan persembahan Faizal Tahrir, semuanya okay je nampak tenang macam tak ada apa-apa yang berlaku..

Lepas tu kat tengah-tengah persembahan, tiba-tiba api muncul daripada piano yang kat pentas tu.. semua penonton dalam stadium terkejut kot!

 Ce tengok tu..rileks je Faizal Tahir main piano sedangkan api makin marak kot.. bahaya2..

Api makin besar tapi tak ada orang pun ambik tindakan! how come wey??

Dan api makin merebak sehingga mencecah bumbung woo!!!!!yang peliknya semua orang tak lari pun.rilek je duduk! termasuk aku... (^__^)

Dan alhamdulillah, ada yang dah 'pancut'kan fire entenguisher (abaikan ejaan kalau salah haha).. dan semuanya kembali normal..lampu pentas terus padam!

Kru belakang pentas gigih bersihkan pentas untuk persembahan seterusnya..

Okay korang nak tahu situasi sebenarnya tak? meh klik link kat bawah ni:

Dan kalau nak tengok apa yang terjadi sepanjang persembahan Faizal Tahir tu boleh tengok video kat bawah ni. Beliau dilaporkan selamat dan kalau tak silap selamba je berjalan keluar ke belakang pentas lepas habis buat persembahan.


Okay tu je nak cerite, banyak lagi aku nak kongsi dengan korang pasal AJL 26 ni, maklumlah first time tengok live dari stadium kan.. mesti banyak nak cerita.. (^__^)


9 Readers:

{ modernminimalis.com } at: 31 January 2012 at 14:05 said...

Nice share dude,,
Need interior and decoration ideas for your house
Visit us!
Like us on Facebook : http://www.facebook.com/Modernminimalis
Our Website : http://www.modernminimalis.com
there are no spamming,and no porn, only articles Home and Modern Decor

{ :: Mrs.Eady :: } at: 31 January 2012 at 15:02 said...

nak gempak sgt la tuu...

{ Masduranisaqaseh } at: 31 January 2012 at 15:22 said...

berita yang sgt mengempakkkan....

{ ZWAN SABRI } at: 31 January 2012 at 16:17 said...

Apa2 pun, pesembahan FT mmg HEBAT! :)

{ cik najihah } at: 31 January 2012 at 18:35 said...

FT ni kalAu buat persembahan x nk kalah

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 1 February 2012 at 11:10 said...

modern: hehe thanks!

ME: haha kreatif kn..

Mas: haha ..

ZS: btol tu, hebat!!

{ Akhelaken } at: 7 February 2012 at 02:22 said...

suka tgk persembhn FT kat AJL sejak dulu.. tp utk AJL kali ni biasa2 je.. tp mcmn Alyah bole menang kategori ni? huhu :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 10 February 2012 at 07:35 said...

haha memg konfident persembahan FT tu .. knpe alyah menang? sbb persembahan alyah best la & berjya pukau penonton kat stadium.. persembahan dh abes tapi penontn still tepuk tangan ..lama woo..

{ Kamal Itachi } at: 27 January 2016 at 23:02 said...

Siapa yg biat pentas ajl masa ni ya??dia punya pntas cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean