header

header
hairie

Final Presentation Studio 08: DAY 1

| Tuesday, 17 January 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Siang tadi 16 Januari 2012 dah mula final presentation LAR 617 Independent Landscape Architecture Studio.. So, seronok tengok kawan-kawan aku present tadi, dan scene yang paling menarik adalah bile panel ajukan soalan, memang dahsyat nak jawab..tapi kalau kite faham dengan apa yang kite buat, insyaallah okay je kan .. 

Sape dapat present hari 1st memang menarik, kena mengadap panel dari luar; otai2 landscape! Just kena bersedia dengan soalan yang bakal diajukan dan juga komen yang agak pedas woo!! (Olin tadi)..

Conservation Project oleh Mr. Zul a.k.a Mamu kat Fort Conwallis, Penang.. 'very impressive' dan 'tip top' ..itu kata-kata dari panel luar yang datang (^___^) tahniah Zul.. okay aku nak share ngan korang beberapa pic untuk hari ni je:



Showroom untuk presentation board.

Adakah beliau ni bakal pegawai JLN?wahh ..saje kuar statement! ... orang paling last tampal board kalau tak silap setelah mengharungi beberapa dugaan yang berat jugak malam tu..

Stormwater management oleh Joe FZR  di Terengganu




Projek Bandar Port Dickson oleh Nur Eyda.. lupekan komen yang agak dahsyat tadi tu ye, just be positive (^___^)






Tetamu jemputan dan juga bakal anak emas En Haris semester hadapan, Zuliyana Zakaria..asal Jitra Kedah..kegemaran Chicken Chop Kampung Baru KL ..#tipu

Korang ni kan...


Sorry ye gambo Ika yang banyak.. (^___^) 

Zul tengah tampal board, Hidaya Haris curik2 tangkap gambo ..


Akak, tak payah laa beriye sangat HAHA


Okay yang atas ni kesimpulan daripada kesemua gambo Ika..HAHA harap2 anda terhibur.



Foto terakhir untuk hari ni..sempoiii HAHA.. kepada mereka yang tak ada dalam entri ini jangan kecik ati yerr.. next time boleh cube lagi (^___^) 



4 Readers:

{ muhammadbobo } at: 17 January 2012 at 14:11 said...

suka!

{ farell } at: 17 January 2012 at 15:56 said...

nais one! Tahniah semua :)

{ Mr.CllMyNme } at: 18 January 2012 at 11:47 said...

thniah bro ((^_^))

{ joe FZR } at: 18 January 2012 at 12:54 said...

khairi...thanks a lot...never 4get me..okey..goodluck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean