header

header
hairie

"Photogenic" Contest ! by wanaBphotosnap

| Sunday, 1 January 2012




SYARAT-SYARAT CONTEST, SILA FOLLOW:
1 . Emailkan sekeping gambar anda sendiri yang photogenic ( gambar cantik yang korang sendiri suka ) ke email kami , 64aperture@hotmail.my . Harus disertakan dengan nama anda , nama profile FB , email , blog url dan tempat tinggal .
2 . Copy banner dan langkah2 ini , post baru entri di blog anda dan tag 2 blogger yang aktif.
3 . Like Fanpage 64 Aperture Photographer.

Anda nak join?klik link kat atas tu dan ikut je arahan yang dah ada tu (^__^) GOOD LUCK untuk Noona Anes, Joe Hans dan juga sape2 lah...


1 Readers:

{ Aku By Pojie } at: 1 January 2012 at 01:56 said...

ala baru nak join... tapi dah terlambat.. sob sob sob.. hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean