header

header
hairie

KEJUTAN: Kami bercuti dengan Datuk Siti Nurhaliza di Janda Baik!

| Sunday, 29 January 2012
Assalamualaikum kawan-kawan.. 
Hari ni nak kongsi pengalaman paling manis dalam hidup semua orang kot & kenangan tu dah pun menunaikan hasrat beberapa orang kawan yang dah lama pasang impian nak jumpa beliau nih! Kisahnya, kitorang tengah vacation ke Janda Baik dan waktu tu kitorang baru je lepas mandi manda kat air terjun yang ada kat Bukit Cheringin tu.. sejuk woo.. **aku cite dalam entri lain okay hehe..

Kisah pasal kitorang jumpa Datuk Siti di tengah hutan! Apa die buat kat situ? die pun nak mandi jugak.. ada sebabnya lokasi tu jadi pilihan (1) Jauh dari peminat. (2) Sunyi, tak bisning dengan bunyi orang ramai. (3) Tempat tu memang special ..



Okay bila kami dah nak sampai bawah tu,  aku dengar bunyi kecoh-kecoh; maybe orang depan tu kena pacat, ye la..dah la naik turun bukit dengan basah-basah, manalah pacat tak suke kan.. okay let go, lepas tu aku ternampak 2 biji kereta..aku dengar ade orang buat shooting tapi silap.. lepas tu ada yang kata DATUK SITI!! waaa ape lagi. aku terus lari walaupun waktu tu kat belakang sekali, pecut ke kereta!! betul seyhh.. Datuk Siti!!!!!! .. terus keluar kamera..

Orang first yang sampai kata, waktu ni Datuk K cakap Siti tak ada dalam keta..akhirnya kantoi haha.. Keluar juga Siti ngan shawl fesyen baru.. cantik wooo (towel jerr) ..

Abes laaa kena serbu dengan kitorang HAHA.. die ingta kat tengah hutan ni tak ada orang serbu kot hahaha..

Semua orang serbu Siti, aku serbu Datuk K la dulu...

Ada element 18SX di situ ke ..sila abaikan HAHAHA

Aku tak ada foto berdua ngan Datut Siti sebab dah kena serbu, korang ni tak consider langsung..dah la first time nihh .... excited kot..


Siti wangi wooo..kitorang dah busuk2 dah lepas jatuh, mandi dan macam-macam lgi ..haha..aku dapat rasakan aura Siti haha..lepas jumpa Siti, semua orang hilang penat! HAHA balik tempat penginapan dengan penuh senyuman dan angau!

Simple tanpa mekap! .. kecik je Datuk Siti ni ; pernyataan maut dari Syuee HAHA



Muka-muka excited! sangat tak sangka akan jumpa Datuk Siti kat sini...

Datuk Siti datang naik Mercedes Kompressor V8, gelap gilerr cermin! wooo... ngan 1 lagi keta Mitsubishi.. dua2 guna nombor  pendaftaran Melaka..Yang lain-lain tu anak-anak mereka, Adib je yang aku kenal..ngan kawan-kawan diorang kot.. sorry Adib, kami tak tangkap gambar dengan ko... (^___^)

Semua orang mesti ada simpan niat nak jumpa Datuk Siti satu hari nanti..akhirnya telah tercapai hajat beberapa orang yang dah lama dah nak jumpa beliau termasuk aku..

Lepas tu ramailah yang call family, BF masing-masing.. mummy! kite dapat jumpa Datuk Siti!..
Selalu tengok kat tv cantik, gebu, sihat, tinggi dan segalanya okay tapi sebenarnya kecik je Siti ni.. comel.. patut la Datuk K sayang lebih..

Ape lagi ek?eh tah la.. yang penting kami dapat jumpa Siti tanpa mekap..simple jerr tapi still cantik..  Nasib baik tak ada bodigat, kalau tak memang kami tak ada peluang nak berfoto ngan Datuk Siti.


Okay itu je nak cite, untuk vacation kami punya cerita nanti aku update! Malam ni nak layan AJL 26 kat stadium.. 


21 Readers:

{ Umar } at: 29 January 2012 at 14:41 said...

wah! dato k maintain hensem. datuk siti tetap comel!! dalam hutan pun jadi! hehe

{ aslann as } at: 29 January 2012 at 14:43 said...

nampak tote Datuk K. Ouch! kahkah!

{ hawiz } at: 29 January 2012 at 14:51 said...

wahh...senyum lebar je ko kn...pehh...lan..hahaa..tp mmg nmpk kot tote tuh..kah3..

{ syAzAnA } at: 29 January 2012 at 14:52 said...

bestnyerrr. jeles okayy! :P

{ Sunah Sakura } at: 29 January 2012 at 14:54 said...

untunglaaa jumpa dato' siti tanpa mekap~

{ Errah } at: 29 January 2012 at 15:43 said...

nak jumpa siti jugak=(

{ cik Es ღ } at: 29 January 2012 at 15:48 said...

untungla jumpe dato ct tgh utan. keh keh

{ alif ismail } at: 29 January 2012 at 17:17 said...

wow.... pengalaman paling manis nih..!!! jelesnye dapat jumpa siti nurhaliza...

{ hazanis } at: 29 January 2012 at 18:52 said...

wah untung la blh jumpa datuk siti.....:)

btw ct nmpk lg cntik bila xmakeup...natural beuty..:)

{ ZWAN SABRI } at: 29 January 2012 at 20:28 said...

Sumpah aku tersangatlah jeles.. tingin nk bergambar dengan Datuk Siti..
Btw, Datuk Siti sungguh comey.. I love her so much! :)

{ Ain Zuhairi } at: 29 January 2012 at 20:54 said...

woww... bestnye dpt jumpe dato siti :)

{ ADZA IRDAWATI aka MAK DARA } at: 29 January 2012 at 22:43 said...

Nice entry indeed..

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

{ Ms Bery } at: 29 January 2012 at 23:54 said...

wah untung la jumpe datuk siti dekat dalam hutan

{ cik najihah } at: 30 January 2012 at 02:00 said...

dlm banyak2 tempat dlm hutan tu jugak jumpe hahah bes!

{ Yazid Yahya } at: 30 January 2012 at 10:05 said...

heyyyy!!! 18sx sgt yer pic datok K tuh!! Hahaha!! terus fokus tang 'situ'.. Best laaaa dpt jmpe Siti kannnnn.. aku bil tah dpt jumpa dia.................lagi.... haha!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 January 2012 at 14:18 said...

Umar: haha memg hensem &* comel pun hehe ..die ingt dlm hutan xde peminat haha

Lann: AHAHA aku baru persan beb bile tgk gmbo haha

Hawiz: haha suke kot!

Syazana: haha before ni xprnh jmpe ....huu

SS: haha maintain cntik..muke zaman anak dara dulu hee

Errah: huu.. pg la call die erkk

CE: haha .. terkejot die haha

AI: yeahh memg mnis!

Hazanis: betul tu cntik (^__^ )

ZS: haha nnt bile2 ley jmpe klau aderezeki.. ..rajin2 la follow prkmbgan die klau btol2 nk jmpe hehe

AZ: mwmg best!

MD: yeahhh!

MB: haha memg untung tp beliau yg trkjot haha

CN: haha nk wt cmane..bende x dirancnag kan hehe

YY: haha nk wt cmane .. just 'terfokus' HAHA

{ sharul izam } at: 30 January 2012 at 17:51 said...

wah best ar..:)

{ pandan } at: 31 January 2012 at 14:25 said...

CT TUEE =)

{ Aku By Pojie } at: 31 January 2012 at 23:05 said...

Meriah sekaranggg

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 1 February 2012 at 11:12 said...

SI: hehe

Pandan: hehe memg CT pun hehe

ABP: haha teruje hehe

Anonymous at: 11 April 2012 at 20:45 said...

NAMPAKNYA TUAN SANGAT BANGGA MENYEBARKAN AIB ORANG LAIN KE SELURUH ALAM, BILA LAGI AGAKNYA BERPELUANG BERJUMPA DENGAN DATO K UNTUK MINTA MAAF, TUHAN X AMPUN DOSA SESAMA MAKHLUK KALAU MAKHLUK TU TAK MAAFKAN....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean