header

header
hairie

PASANGAN HOT! Tiz Zaqyah dan Remy Ishak shopping pakai baucar buku pelajar?

| Wednesday, 18 January 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Sekarang ni semua kedai buku yang berprofil tinggi macam MPH Bookstore ngan Popular penuh dengan anak-anak muda yang tiba-tiba timbul minat nak baca buku ..termasuklah aku.. kan dapat baucar RM200 kan so ape lagi, shopping buku laa..nanti aku upload pic buku tuh..

Hari ni aku nak cite ni pasal kapel yang hangat & hot! kapel ek?..ye la kot .. 'kite hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan'.. Malam tadi terserempak dengan Tiz Zaqyah dan Remy Ishak shopping buku kat MPH Bookstore SACC Mall Shah Alam..rasanya baru lepas ambik baju kot sebab baru keluar dari Butik Qamilla..baju untuk AJL 26 kot..

Soalan maut: korang ni kapel ek? masing-masing pandang dan senyum jerr.. hahha cover sgt! HAHA .. Sempat ni tahan kapel ni sebelum beliau lari jauh ..keluar pintu je tahan mintak kebenaran ambik gambo..

Diorang ni aku rasa baru ambik baju kat Butik Qamilla kot ..artis kan, mesti la beli kat butik barulah grand! (^___^) lepas tu diorang masuk MPH ..Tiz banyak cari novel..orang kata kalau beli novel tu, adalah sebagai medium nak asah & feeling lebih time kite berlakon nanti..artis laa  ..kan Lynda Roslan? tapi ni Anis la yang kata..

Banyak jugak diorang ni shopping buku tapi novel la yang banyak. Aku nampak 1 je buku tu bertajuk 'Yakjuj & Makjuj' ..beli buku macam beli ikan, main campak je.. Ika yang kate HAHA

Beli buku pakai baucar pelajar RM200? hurmm.. maybe die pakai baucar artis kot RM15 000.. ni just hipotesis awal laa..bukan dari FINAS ataupun Siti Nurhaliza Production serta SimplySiti #takde kaitan!




Waktu ni diorang memang tak sombong, siap si Remy tu ucap terima kasih dengan cara yang sangat merendah diri..ni pandangan aku laa..sebab time tu ekspresi muka dan juga bahasa beliau sangat sopan dan eh, best laa... tak sombong.. Tapi tak dapat nak salam sebab tangan Remy penuh barang, kesian. nak salam Tiz tak boleh pulak HAHA .. tu je nak cite ..

25 Readers:

{ Papa PUSS } at: 18 January 2012 at 12:00 said...

Salam

Wah bestla and seronoklah dapat jmpe derang kan.. kalau xsombong tu lg untung badan..;)

{ Amyra Azhar } at: 18 January 2012 at 12:01 said...

untung tuan punya badan :D

{ YaNa Yassin } at: 18 January 2012 at 12:05 said...

Untunglah dapat jumpa #retis,.. :))

{ kaizen } at: 18 January 2012 at 12:42 said...

tah2 adik dorg nyer kot... hehehe

{ Huda } at: 18 January 2012 at 12:47 said...

seronoknya dapat jumpa diaorang..Jelesss...

{ miss keila } at: 18 January 2012 at 13:00 said...

sellau juga lepak sacc time lunch hour..tak pernah pong terserempak dgn artis..sob..sob..:(

{ [k]o{q}i[n] } at: 18 January 2012 at 13:17 said...

retiss berjumpa artis... muahahaha

{ CIK CHIPSMORE } at: 18 January 2012 at 14:09 said...

wah..wah...sangt teruja..untung la kamu leh dpat bergambar dengan c cantik n c hensom tu..hehehe.. kalau novel tu semestinye mnjadi kegilaan wanita..heheh

{ Errah } at: 18 January 2012 at 15:13 said...

bestnye jumpe hot couple ni..

{ Sunah Sakura } at: 18 January 2012 at 15:20 said...

untunglaaaa~~~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 18 January 2012 at 15:41 said...

Papa: mase saya jumpe tu memg x sombong, diorg okay jerr...

AA: haha sesekali jumpe artis hehe

YY: haha ni bukn retis tp artis hehe

Kaizen: haha tu la pasal.tp xkn adik diorg tu baik sgt nk bg kakak/abg..haha

Huda: xpe2 nnt jumpe jgk hehe

MK: hha dulu trserempak ngan wardina kt sacc jgk tp dr jauh la hhuu

koqin: hahaha best!

CC: tu la..pmpuan memg suke novel hehe

Errah: hot kan!

SS: haha untungglaaaa,...

{ Kaki Wayang } at: 18 January 2012 at 15:46 said...

Heyyyyyyyyyyy SENTAP!!!!!!!!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 18 January 2012 at 15:54 said...

KW: apenyerrr?????????????????????????????

{ Syafiq Ahadin } at: 18 January 2012 at 16:08 said...

ady budika lagi ensem. haha!

{ ijA } at: 18 January 2012 at 17:04 said...

cer upload gmbr buku yg beli guna voucer tu..kita pun baru balik dari mph..tapi xdelah beli buku..just survey2 je..n pas ne nak survey popular..

Anonymous at: 18 January 2012 at 19:52 said...

laa..apsal dapat tgk satu gmbar je..cer citer lg detail2..

{ nasha sanza } at: 19 January 2012 at 17:39 said...

seronoknya jumpa diorang..:)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 January 2012 at 21:20 said...

SA: hahaha...... agaknye kot hehehe

Ija: nnt ye ..entri lain hehe

Anonymous: mst x abes loading.. ce reload blik,,

NA: hehe memg seronok hehe ..slalu nmpk kt tv jerr huu

{ shera haifa } at: 19 January 2012 at 22:14 said...

untunglaaa. leh dop sblh menyebelah lg..weii

{ Fakhruddin Aziz } at: 23 January 2012 at 07:37 said...

untung la....
tapi saya tak heran mana kalau jumpa artis..jumpa pemain bola lagi untung...hhahaa

{ SyedGraphiX dot Com } at: 23 January 2012 at 09:52 said...

Alaaaaaaaaa.... bestnyaaa!!!
nak jumpa tiz tiz tizzz.. rindu kat dia. dulu slalu main sesama *kemainnnn

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 23 January 2012 at 21:52 said...

SH: haha kebetulan je ni hehehe

FA: haha sbb saya tak pernh bergambr nga nartis sblum2 ni ..sbb tu la agk teruja ngan bintang Nur Kasih nih hehe

Syed: haha meh2..aku ade simpn no hp die hahaha ..meh lerrr

{ Mysara Ab Rahman } at: 29 February 2012 at 19:22 said...

wah bestnyer dpt jmpa..
tak sgka they all minat mmbaca...

{ LidiaSuraya } at: 5 March 2012 at 16:14 said...

jelesnya dapat jumpa remy.. eh tetiba... hehehehehe

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 6 March 2012 at 09:03 said...

MAR: hehe org kate, klau nk feel lebih mase berlakon kne bace novel.. hehe

LS: haha kebetulan nih hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean