header

header
hairie

AJL 26 punya pasal: Lantai Stadium Digenangi Air??

| Wednesday, 1 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan.. 
Masih lagi dalam mood AJL26 lagi nih.. maaf ye kalau aku banyak sangat cerita pasal AJL26 ni tak habis-habis! ..nak buat macam mana kan, ini first time aku tengok live dari stadium so banyak lah yang aku nak kongsi tapi kalau korang tak suka korang tak perlu baca pun (^__^)

Now nak kongsi pasal kejadian yang korang semua tak nampak kat tv.. lantai stadium digenangi air sewaktu AJL26 berlangsung.. bumbung stadium bocor ke? atau sistem perpaipan bermasalah? atau sistem saliran tak betul? hurmmm... jom tengok gambar kat bawah ni..

Ini sewaktu persembahan pembukaan oleh Jamal Abdillah dengan Lagu Senandung Semalam.. tengok, tu air turun dari bumbung stadium kan...siap ada bekas kat bawah tu lagi nak tadah air tu..


Wooo!! Hujan air turun macam hujan la wey..tapi wartana rilek je dok depan tuh..tak takut kamera basah ke? 2 gambar ini diambil ketika segmen interlude oleh Black, Hazama dan Azlan The Typewriter..

Habis basah lantai stadium! kena tunggu persembahan habis baru boleh kemas & keringkan balik nih! kalau tak, memang siaran tergendala lerrr...

Okay habis je persembahan, mulalah kru yang macam semut tu buat kerja.. angkat sane sini, lap lantai pakai segala benda yang boleh resap air..bagi kering. cemas woo!!




Pakai span tilam pun boleh ye bang, bagi cepat kering haha

Okay siap dah untuk acara seterusnya.. korang nak tau kenapa dengan air ni? meh baca kat sini: http://www.hmetro.com.my/articles/AJL26angkattemaair/Article


8 Readers:

{ ayie } at: 1 February 2012 at 14:35 said...

haha seksa lak aku tgok..haha

{ Huda } at: 1 February 2012 at 15:23 said...

macam gitu sekali ek?

Anonymous at: 1 February 2012 at 15:55 said...

artis masuk tandas pegi berak taknak cerita sekali ke?

{ cIKhA } at: 1 February 2012 at 16:11 said...

salam..camtu ek kat sana...basah ek

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 1 February 2012 at 16:29 said...

Ayie: haha gigih kn!

Huda: lbey kurg mcm tu la.. ikut tema kn hehe

Anonymous: waktu tu aku xnmpk pun artis masuk tandas pegi berak, so aku x cite la..

Cikha: wsalam .. basah kt dpn stage tu je hehe

{ Phat } at: 2 February 2012 at 12:33 said...

ptt buat kat taman tema nyanyi pun dalam kolam baru berair semua haha

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 4 February 2012 at 01:44 said...

Phat: hahaha .. xley wt kt taman tema..nnt hilang prestij AJL tu hehehe

{ fRaMe+LenSeS } at: 4 February 2012 at 12:39 said...

bkn tema air ke? bior la.. kan? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean