header

header
hairie

ALAM 5 : Perhimpunan Pelajar Senibina Landskap Malaysia dah tamat..

| Wednesday, 15 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan, 
Just nak kongsi tentang big event yang berlaku kat FSPU UiTM Shah Alam pasal ni: 


Dah pun melabuhkan tirainya semalam, Selasa 14 Febuari 2012 dan ALAM 6 bakal diadakan di UIAM tahun depan insyaallah.. Best ke tak? Aku tak join keseluruhan aktiviti sebab aku bukan peserta dan juga bukan kru tapi aku suka tengok event yang diorang buat..BEST woo...cuma malam pembukaan dan malam penutup aku tak dapat join..menyesal jugak HAHA






Dan tahniah kepada penganjur ALAM 5 sebab dapat liputan TV Al HJijrah, wahhh..sebelum ni tak ada macam ni pun rasanya..hebat la wey! Untungglaaa Safi masuk TV #hewhewhewhew..

Prof Dollah, dulu Pengarah Kampus UiTM Perak dan sekarang dah pegang jawatab besar kat UiTM Shah Alam, tak ingat jawatan apa tapi ada la Timbalan Dekan ape tah .. heee.. malam penutup tu kalau tak silap beliau yang rasmikan..

Event di hari terakhir, Cubical Fiesta..jual..jual...jual..dan jual (^__^).. Haluna Collection pun ada sekali weyh!

Okay last..walaupun aku tak ada kaitan sangat dengan event ALAM 5 kali ini tapi best jugak aku tengok event kali ni..ye la, UiTM Shah Alam jadi tuan rumah kan.. memang aku tak nak jadi peserta tapi kalau boleh nak jadi crew tapi atas beberapa sebab, tak dapat join..sorry kepada team management ALAM 5.. tapi korang memang best! sebab korang kreatif; berfikir di luar kotak! HOHO ... tahniah ye! event ni lagi simple dari yang kat Perak dulu tapi still menarik!.. harap-harap lepas ni diteruskan oleh junior-junior kita nanti..


0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean