header

header
hairie

Eqbalzack.com: Fridge Magnet dah sampai

| Thursday, 16 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan..
Alhamdulillah jam 10 pagi tadi dah selamat sampai kampung setelah hampir 3 jam berada di atas lebuhraya PLUS yang sejuk weyh hari ni..effect hujan malam tadi agaknya..dah lama tak ride dari Shah Alam - Parit Sulong & menyebabkan kaki lenguh, bontot panas sikit, agak mengantuk..lantak lah! lenjan je 120-140km/j .. agak bahaya ke kepada mereka yang di luar sana.. aku kalau kat highway konfident je bwak laju sebab jalan luas & banyak laluan lurus..best wooo tapi kene hati-hati ye, bahaya taw!

Sampai umah, tengok atas meja ada sampul surat kecik, tadaa.....
Bertambah-tambah koleksi hadiah gieaway/contest/cenderahati dari Abg Eq nih .. ni la keje aku bila agak2 free, haha join contest! best woo..menag kalah tu nombor 2 yang penting sokong! (^__^) 

Thanks Abg Eq untuk fridge magnet tu, gaya tetap sama ye HEHE ..tak nak lekat kat peti ais tapi nak lekat kat PC ..boleh tengok hari **mendalam maksud nih haha ..


5 Readers:

{ [k]o{q}i[n] } at: 16 February 2012 at 12:54 said...

best la dpt hadiah...

{ ZWAN SABRI } at: 16 February 2012 at 13:16 said...

aiseyh, hujan2 x bek oo drive laju2.. bahaya! btw, tahniah sbb dpt adiah.. :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 16 February 2012 at 14:57 said...

Koqin: hehe

ZS: haha x hujan pun, just sejuk je hehe ...tq

{ Hanih Borhan } at: 18 February 2012 at 16:41 said...

Tak ada rezeki lagi menang contests/GAs...

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:46 said...

HB: xpe2, cube lg...cube & cube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean