header

header
hairie

FINAL EXAM: Yang Pertama Untuk Semester 08 & Yang Terakhir Untuk Selamanya..

| Tuesday, 28 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Lagi cerita bulan-bulan lepas! **banyak lagi.. Semester final kitorang ni ade 3 projek dan 1 jer final paper..maknanya kena print out slip periksa untuk sekali pakai je..ok fine!

Paper Professional Practice, agak senang tapi tak dapat A, mahupun A- or A+ ..pelik bin ajaib jap.. tak ape kot sebab gred yang kite dapat tu menunjukkan apa yang kite faham dan apa yang kite dapat.. **pandai je aku cakap!

<--- gambar bersama model yang layak ke peringkat seterusnya pencarian dara.com..good luck ye Lynda, kalau aku boleh datang event tu nanti, rasanya nak datanglah hehe boleh kan? (^___^ )..wey! aku pakai kemeja seyh pegi final exam!..gilerr..

Okay sebenarnya tak suka dok luar bilik exam ni lama-lama sebab serabut ramai sangat orang..macam buat protes pulak kan HAHA ..dah la exam petang waktu tu, sabaq naaa..ok kualiti gambar low sebab pakai kamera handphone jerr ..



HAHA first & last paper kan, semua sibuk tangkap gambo..dah tak ingat nota dah, semua dah ade dalam kepala tinggal nak tulis je ..

Okay ada juga yang last minute discussion! PDA? DLP? LDP ke? hurmm.. 

Dengar kata Syuee sekarang dah bergaji besar, Alia tetap UiTM Dihatiku & Shifa, good luck untuk final project! (^____^ )

Wanita yang kat tengah ni ramai laki yang minat die termsuk aku..eh!! ..tipu..tapi die lebih sayang orang lain, Abg Aziee.untungglaaa ..yang belah kiri Ika tu mesti ramai yang kenal kan, si cantik manis yang dah ada teman lelaki sendiri..pelik, kat fakulti tak ada laki yanga kacau die pun hurmmm...dengar kata Ika nanti nak buat majlis resepsi kat KL untuk mereka yang tak dapat datang Kota Bharu..kalau tak silap hari tu die try survey Hotel Marriot Putrajaya ..wow!!! 


Another geng yang sibuk ngan notes! belek-belek sebelum masuk bilik exam..

Alhamdulillah aku dapat jawab dengan biase2 jer..dapat keluar dari bilik exam sebelum tamat masa sebab dah tak tau nak buat apa, dah siap dan jawab semau soalan dan dah semak serta dah konfident yang tiap soalan tu nanti mesti ada markah. *memanglaa!! .. lepas tu baru keluar! lega sikit je sebab lepas tu kena sambung kerja final project..



4 Readers:

{ shifa } at: 28 February 2012 at 17:22 said...

aku dah gemuk T_T

{ Syafiq Ahadin } at: 28 February 2012 at 17:24 said...

menyempatkan diri nak senyum... hoho! ;)

{ ZWAN SABRI } at: 28 February 2012 at 19:50 said...

Tula kaannn.. slalunya subjek yang senanglah yang sebenaqnya paling payah nak dapat A.. HUHU

{ Eza Boom Boom } at: 29 February 2012 at 11:21 said...

All the best untuk result lak nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean