header

header
hairie

Final Presentation Studio 08: DAY 2

| Saturday, 18 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Okay, cerita bulan lepas bari nak publish nih ..hari kedua final presentation kami.. entah kenapa baru nak publish hari ni, sorry ye kawan-kawan T_T..



Hari ke 2 presentation kami pindah ke bilik AV yanglebih selesa, sejuk dan luas pemandangan..ni lah hasilnya setelah berbincang dengan student planning, kat studio banyak halangan; cubical, sempit dan jauh..kat sini lebih selesa..terima kasih kepada mereka yang sudi mencadangkan bilik ini (^__^ )

Cik Lelawani; hebak mu...!!! Cantik master plan ko lela..

Wakil site daerah Batu Pahat; Ude buat  riverfront kat Sungai Batu Pahat ..buat pasal market, jap lagi lulus la projek beliau ni..dan kita bakal lihat beca merata-rata kat pusat bandar ni weyh ..hoho

Menyelam sambil minum air; orang lain yang present, present la..yang tak present ni sibuk cari tiket AJL 26 ..nak tau cadangan sapa ni? Alia yang suruh kami try, so try laa...dan dapat dah..dah abes dah pun event tu #hewhewhew..

Dak ni kan, hari2 dok baca paper..rajin betul beli paper HAHA ... pemilik site Bukit Kepong yang penuh bersejarah..the next day baru dia present..

Wakil kedua dari Batu Pahat..site Minyak Beku..Disebabkan batu A Famosa, semua panel bercakaran sesama sendiri..kitorang tengok je HAHA

Now Wani dah jadi staf kesayangan Tropics Design ..wahhh senyap2 je ye Wani ko.. tahniah dapat keje pastu nak kawin kan..cepat sikit taw..lagi cepat ko kawin, lagi besar hadiah aku bagi HAHA..

Site Historical Walk, Bandar Klang.. macam-macam ekpresi mua dan gaya badan yang beliau buat tanda kebosanan ketika presentation..kena tembak bertubi-tubi tapi still rilek je HAHA ..sabaq naa.. tu semua ujian dunia je, abaikan (^___^) 

Kalau ada student dalam bilik ni jadi bising, kalau tak ada sunyi pulak..so kejap tak ada kejap ada laaa... hehe

Last Presenter of The Day..Syuee buat kat Kampung Baru KL yang penuh dengan isu; macam-macam isu...politik, tanah, rumah, status warganegara dan isu pelbagai..rasa rugi pulak tak join Syuee pegi site buat survey..sebab, site tu cantik; rumah kampung yang dikelilingi high rise buildings kat KL tu .. serius cantik..

Okay tu je untuk hari ke 2..just a simple entry for the big day for all..kat bawah ni aku sertakan link berkaitan Final Presentation kami:





3 Readers:

{ Hanih Borhan } at: 18 February 2012 at 16:39 said...

Hebat2 semua...

{ ZWAN SABRI } at: 18 February 2012 at 18:21 said...

Wah! bersemangat je semuanya.. bagus2.. :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:46 said...

HB: diorg memg hebat pun hehe

ZS: kne konfident!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean