header

header
hairie

Final Presentation Studio 08: DAY 3

| Saturday, 18 February 2012
Assalamualaikumkawan-kawan...
Kali ni entri utk hari ketiga final presentation kami...aku menempuh hari-hari ni dengan penuh relaks sebab tak present kan, so tak perlu gelabah ..**ayat berlagak seyh! Tengok result ko nanti..

Hari ke 3 dimulakan dengan Asyraf Mohamed, our big brother HAHA ..site kat Taman Johor Jaya, JB dengan tajuk pasal pedestrian friendly..tajuk macam senang kan? tapi bila dah kena tembak, hambik ko!! dushhhh ...yang penting kena konfiden.. Bagi mengelakkan kebosanan, aku bawak laptop sebab nak online; nampak tak tu aku tengah edit gambar Tiz Zaqyah ngan Remy Ishak tu hahaha..lecturer tak nampak pun ..

Site Tanjung Chali, Kedah oleh Adda..muslimah kan tudung beliau #hewhewhew ... Korang nak tau, yang pakai kopiah putih dalam gambar ni adalah orang kuat Morphosis Design, style die lebih kepada manual..drawing pakai tangan.. (^___^) 

Apa korang buat ni? 



Site Batu Arang, Rawang Selangor oleh Andresyah..kecoh site die ni sebab hari tu masa awal-awal semester die ada tunjuk video hantu kat terowong site die..HOHO menyeramkan, ada seseorang yang terlalu taksub dengan bende ni! rimas aku..

Site FSPU oleh Datin Farahiyah..now she's become a teacher at her hometown, Kuantan ... cikgu ni cantik & mantop! mesti murid-murid suke (^___^) 

Site FSPU yang paling banyak dapat pujian &panel suke semua design yang Kak Da buat nih..sebenarnya kan, kitorang ni tak expect yang dia ni akan superb macam ni..sekali masa presentation, WOW!! semua suka weyh..ko mampu buat? tanya diri sendiri laa..TAHNIAH kak! penghujung sem yang terbaik..

Ramai (^____^) 

Tu diaa... berjaya juga menyiapkan site Bukit Kepong setelah site sebelum ni di'reject' oleh SV ko kan..patriotik sangat HEHE

Gambar Alia lagi..mesti ada yang tak puas hati kan HAHA whatever ... kajian ekspresi muka Alia dalam pelbagai versi..cantik sebenarnya orang bertudung bawal ni (^___^) 

Kelip-kelip ku sangka api, rupenye kelip-kelip tu kelip-kelip..lama dah tak nampak keli-kelip kat kampung aku..selalu malam-malam ada 2 3 ekor yan terbang..cantik je tengok..sekarang, iklim dunia dah berubah..semuanya berubah! Harap-harap dengan ko punya Ecological approach Pija berjaya mengekalkan zaman kegemilangan kelip-kelip kat Malaysia..

Site Ipoh oleh anak jati Perak, tiap2 minggu balik kampung..dekat kan Azreen Wahid..beliau ni buat transportation hub..pebende hub nye? HAHA pegi tanya die sendirik..

Sorry Kak Zura, gabar ni terfokus kat botol ni pulak HEHE .. orang paling last present, sepatutnya hari pertama present tapi disebabkan tiba-tiba pengsan so kena tunda ke hari ke 3..rilek je kan pengsan ..Chinese Fishing Village, okay dapat pujian dari panel..

Kehadiran junior-junior amat di alu-alukan supaya mereka bersedia dengan soalan-soalan yang bakal diajukan oleh para panel..seram weyh dengan soalan mereka sebenonye tapi kena konfident..tu jer!

That's all for today..nanti sambung entri lain pulak..kat bawah ni aku listkan entri-entri pasal Final Presentation ni:



0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean