header

header
hairie

Final Presentation Studio 08: DAY 4

| Sunday, 19 February 2012


Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni hari last presentation day Studio 08 kami..apa yang berlaku hari ni? hari ni panel (lecturers + panel dari luar) akan tengok board final kitorang yang dah hampir seminggu bergantungan kat bilik tu..sekarang, mereka ada kuasa nak panggil sape-sape suruh present; yang dah present semalam-semalam pun akan dipanggil..depends la pada lecturers sama ada nak panggil ke tak..

Tibe-tibe nama aku dipanggil, so dengan konfident present je la apa yang ada dari konsep sampailah design..tapi tak sempat nak cerita satu-satu design yang aku buat dah suruh berhenti, ok fine.. **sebab tu la aku pakai jeans ngan kemeja macam tu je..



Md Azrin ngan site pekan Ayer Hitam, Bandar Seramik..tak banyak gambar dalam bilik ni sewaktu lecturers panggil kitorang sebab tak semua orang boleh masuk time ni..

Tengah discuss pasal macam mana nak present, apa yang kena present & 
bersedia dengan soalan lazim dari lecturers..ke ngumpat ni wey?

Memang waktu lecturer panggil aku tu, makanan dah sampai & memang time semua orang tengah makan pun tapi aku tahan dulu sebab aku dapat rasakan something yang lecturers bakal panggil aku..lepas present baru aku makan #hewhewhew..


Bersama kawan-kawan yang kemungkinan besar lepas ni susah nak jumpa face to face..
so kalau ada hutang, baik settlekan sekarang (^___^) 


Afiqah Rosslee: Mek cute dari Kota Bharu..ramai woo orang minat die nih tapi 1 je yang dah sangkut..melepas la aku eh! korang... HAHA

Abg Besar yang suka buat muke comel..

Apek/Tuanku/Rafizie/Awak ..eh? haha ..site kat pekan Sungai Besi..

Suasana bilik menunggu 1: cemas! ko dah present? die tanye ape ek? kenapa die tanya macam tu? apa yang kena bawak? boleh jawab tak? 

Suasana bilik menunggu 2: sembang-sembang macam tunggu orang tengah buat pembedahan kat dewan bedah sana.. cakap + makan + gelak ..

Haaaa..korang main ape ni sebenonye? 

Miss Nur Eyda yang manis bertudung bawal.. she's single now (^__^) 

Zai, peminat setia Faizal Tahir dan juga pernah bergambar bersama Datuk Siti.kena introduce macam tu ek? HAHA

Okay aku rasa entri ni macam panjang je, okay cukup stop kat sini dulu..ada sesi perpisahan lepas habis je presentation ni sebenarnya tapi will be continue in the next entry ..sabaq naa...

2 Readers:

{ Nur Eyda } at: 19 February 2012 at 08:29 said...

hahahahaa...perlu ker ko mention status aku...kakaka.btw thanx!...hehehehehe

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:45 said...

lalallala. ..perlu utk masa depan! HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean