header

header
hairie

Final Presentation Studio 08: SESI PENUTUP

| Sunday, 19 February 2012
Okay ni last entri pasal presentation day kitorang..kenapa banyak sangat entri pasal ni? sebab aku suka letak banyak gambar & lagipun bende ni berlangsung selama 4 hari..

Assalamualaikum kawan-kawan....
Just nak share the last moment dengan lecturers nngan kawan-kawan masa last day presentation selepas sesi evaluation untuk board tamat..semua orang dah bebas dengan nervous, takut nak present, takut dengan soalan lecturers dan semualah..kire dah bebas dari sebarang kerja studio kecuali thesis yang mana kitorang kena submit penghujung Januari 2012..

<---En Rafiuddin Roslan, lecturer yang paling sempoi & suke tolong kitorang..crit session ngan die pun boleh (^___^)

Last consultation session antara lecturers ngan student..komen, kritikan, dan pandangan lecturer dengan kerja kami ni..dan kami diminta untuk menyampaikan something, cakap la apa pun..

Si Zahrin ni betul-betul appreciate dengan apa yang beliau ada sekarang; batch ni lebih baik daripada batch zaman diploma beliau..ek? Sampai sebak & hampir menitiskan air mata..okay , aku just senyum je sambil berfikir bende apa yang terbaik berlaku sepanjang aku belajar kat sini? banyak... 

Dan ayat sedih Zahrin tu menyebabkan si Dhia (eh, cerita Tentang Dhia) a.k.a Hawa anak Cikgu Amin ni mengalirkan air mata..bergenang then tercurah ke atas meja..sedih sangat ye Awe? takpe2, tu naluri biasa seorang wanita kan..

Farah, seperti biasa penuh perasaan..sempoii ..

Ude, si otak business!! Beliau teringat kata-kata cikgu zaman sekolah dulu..aku 
tak ingat dah apa ayat tu.. (^___^) 

Our very detail filter sebelum kami tamat pengajian..orang kata nilah tapis paling susah, mereka bertiga ni akan tapis sama ada kita ni layak ke nak ke level seterusnya iaitu alam pekerjaan..insyaallah berkat usaha lebih, konfident jer hehe




Our last memory with lecturer, Prof. Wan Halawah .. agak sempi lecturer ni tapi kalau dah marah, kitorang jadi takut ..hehe tapi rilek je laa.. take it positive (^___^) 

Apa pun, aku ucakpakn terima kasih kepada semua especially para lecturers yang banyak guide kami sampai tahap ni walaupun banyak guide yang kami tak follow sangat..agak kurang ajar kan! kepada kawan-kawan, terima kasih sebab sudi share kisah hati (Alyah ke?), means korang ni best la wey! Lepas ni dah susah nak jumpa, gambar je yang aku ada ngan laman sosial ni .

Aku minta maaf kalau aku tertinggi suara, terlebih layan korang sampai ada yang sakit hati, over acting, banyak sangat request, masam muka dengan korang, tak layan korang, pentingkan diri, suka buat muka, buat semua orang tertanya-tanya, kedekut & macam-macam wey, tapi itulah lumrah student yang dikelilingi oleh ramai jenis manusia.. kadang-kadang senyap itu adalah terapi (^___^) 

Nah ni aku bagi link sepanjang Final Presentation Day Studio 08:

9 Readers:

Anonymous at: 19 February 2012 at 10:15 said...

mane 1st entry?

{ Nur Eyda } at: 19 February 2012 at 11:39 said...

ghindu semua..lecturers..kwn2 n kenangan...air mata mencurah2 time neh..tak pat nk bendung2 dah...tpi cover jer tak nk bg org nampak...hahahaha

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 February 2012 at 12:48 said...

Cik anonymous: tu ade link kt bawah tu..klik je...

NE: nasib baik aku x perasan ko nanges, klua x memg aku tembak ko time tu ahahahahah

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 19 February 2012 at 12:48 said...

Cik anonymous: tu ade link kt bawah tu..klik je...

NE: nasib baik aku x perasan ko nanges, klua x memg aku tembak ko time tu ahahahahah

Anonymous at: 19 February 2012 at 12:59 said...

zahrin pn slalu ckp kt aku...beruntung dpt kenal ngn korg... batch korg paling best.... ari tu aku penah tersasul ckp kt dia..kalu dia x extend diploma mesti dia dh hbs skrg..tp dia ckp, dia x menyesal sb dia dpt kenal ngn korg yg best and bleh masuk ngn dia... thanx korang! :-)

{ Tuan Cimot } at: 19 February 2012 at 15:00 said...

mesti lega kan dh habis..

{ Umar } at: 19 February 2012 at 20:11 said...

berakhirnya sesuatu penantian, bermulalah sesuatu yang baru! all the best!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:44 said...

Anonymous: (^______________^) hehe

TC: alhamdulillah ..hehe

Umar: yeah..keje2 ..nk byr ptptn hehe

{ LittleGurl } at: 22 February 2012 at 11:15 said...

rindunya zaman belajar sobsobsob -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean