header

header
hairie

TAHNIAH! eqbalzack.com-"The Best Lifestyle Blog of the Year 2012

| Wednesday, 15 February 2012
TAHNIAH kepada Abg Eq sebab menang kategori Best Lifestyle Blog of The Year dalam MSMW 2012..meh baca entri pasal ni kat SINI

 "Assalamualaikum...I would like to thank you to all my followers once again for your loyalty and love. As an expression of my appreciation for all of your support, I got this small gift, ALAIN DELON set for you..." (Eqbalzack.com, 2012)



The only people who never fail are those who never try (Ilka Chase)

Entri khas buat otai blogger, Abg Eqbal sebab menang besar untuk kategori tu.. nanti nak tangkap gambar dengan trofi tu boleh kan? hehe.. 
 
Okay nak ajak kawan-kawan kat luar sana join bende ni, korang tak nak hadiah belt free ke? mana tau ada rezeki korang, meh la try: YazidYahya dan SyafiqAhadin 


                                         Dan korang yang lain nak join boleh klik link ini:


11 Readers:

{ tunz } at: 15 February 2012 at 19:22 said...

menarik jugak...if ada frre nak join jugak..gud luck to hairie

{ tunz } at: 15 February 2012 at 19:22 said...

opsss free...ghairah nau..huhu

{ Yazid Yahya } at: 15 February 2012 at 20:12 said...

ni entry saje2 atau entry utk giveaway tu? kompius~~~

{ Syafiq Ahadin } at: 15 February 2012 at 21:07 said...

insyaALLAH! hehe! jumaat akan join!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 15 February 2012 at 21:15 said...

tunz: hehe join laa.. best

YY: tah, buat je laa...

SA: okay (__^)

{ Yazid Yahya } at: 16 February 2012 at 12:44 said...

rajinnyer ko letak pic2 abg eq kat logo tuh.. komfem menang!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 16 February 2012 at 14:58 said...

YY: haha nsib baik sikit je hehe

{ hudahassan ^^ } at: 17 February 2012 at 18:09 said...

salam . huda dari contest abg eq . sje nak jengjalan . hehe .

All the best :D

{ luqman zakaria } at: 17 February 2012 at 20:21 said...

joined jgk ke? hhuuuhu :P wish you luck~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 February 2012 at 07:47 said...

HH: okay thanks singgh

LZ: aah hehe ..tq

{ Zaki Muhammad } at: 20 February 2012 at 20:41 said...

Hai Khairi, Zaki datang dari blog Abg Eqbal ni. Hehehe, harap-harap ada tuahlah ye. Bw sini sambil follow kamu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean