header

header
hairie

TIKET FREE: Cinta Kura-kura, Terima Kasih Alt Media

| Wednesday, 29 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan..
Hujan tak tau nak buat apa, online saja! Ni aku nak share ngan korang pasal aku dapat tiket free cite Cinta Kura-kura lakonan Tiz Zaqyah dan Aeril Zafrel yang bakal naik panggung 1 Mac 2012 ni...

Eh mana Remy Ishak? xpe2 yang penting aku dah pernah tangkap gambar dengan diorang dua ni hahaha...

Tengah syok layan hujan tadi tetibe ada van rusa datang umah, rupanya abg posmen bawak surat! Selalu pakai moto je tapi ni maybe surat yang special sikit kot HAHA ...



Tadaaa...tu siap aku tunuk ngan korang sampul surat lagi, pakai GDex tu.. so boleh tengok kat panggung dah tapi bukan sekarang.. aku tak tau nak panggil bende ni apa sama ada voucher, tiket or jemputan khas **berangan! ..tapi yang penting dapat.. ok aku panggil voucher pun dah cukup la kan..

Mana aku dapat? sini la aku dapat: TERIMA KASIH MALAYSIA saje je dah lame like lepas tu diorang ni buat contest plak, tengok ni:

Nasib baik bende ni kuar kat home aku, kalau tak melepas la nak merasa tiket free (^___^ )

Harap-harap nanti ada masa nak layan cite ni kat panggung..next week baru bole htengok pakai voucher ni..owh lupe, sekarang ni panggung terdekat ngan umah aku ni adalah MBO kat SquareOne sebelah Carrefour Batu Pahat..

Okay dah lama tak rasa roti PappaRich! haha sabaq2 nanti boleh rasa ..(^___^) 



Nah ni sinopsis dan trailer Cinta Kura-kura:

Okay last, thanks kepada pihak penganjur dan pengurus bende ni iaitu dari Alt Media Sdn Bhd (opis kat tv3) dan juga KRU sebab ada simpan tiket untuk aku ni..walaupun jauh kat kampung, sampai jugak tiket nih hehe..juga thanks buat GDex dan Pos Malaysia sebab pastikan voucher ni sampai kat tangan aku ... **bajet menang besar! oka babai..


7 Readers:

{ Mr. Sepet } at: 29 February 2012 at 18:58 said...

tahniah ..

{ Khairiz } at: 29 February 2012 at 19:02 said...

congratulations

{ ZWAN SABRI } at: 29 February 2012 at 19:14 said...

Congrats! Sumpah aku jeles.. HUHU

{ AdyBudika } at: 29 February 2012 at 21:21 said...

ALT MEDIA??? errrr... tu dept abg :P heheeheh

{ Syakir Rahman } at: 29 February 2012 at 23:18 said...

pergh...best giler...tahniah

{ Syafiq Ahadin } at: 1 March 2012 at 00:39 said...

nak2.....

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 1 March 2012 at 07:42 said...

MS: hehe thanks!

Khai: terima kasih

ZS: haha xpe2 ce rajin online nnt ade la org offer tiket hehe

AB: aah tu la saya trkjot jgk, alamat dr opis tv3 ....

SR: hehe memg best! thanks

SA: sorry dh xde kuota hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean