header

header
hairie

WRITING CONTEST [5]-FEBRUARY 2012

| Saturday, 25 February 2012
Assalamualaikum kawan-kawan....
HAri ni just nak share contest yang aku join anjuran Eqbalzack.com! Sejak akhir-akhir ni beliau banyak anjurkan contest berbentuk writing..agak mencabar sikit la tapi masih mampu perah otak untuk dapatkan idea hehe ala, lebih kurang thesis je (^___^) 

HAHA saje je letak header ni sebab waktu Abg Eq still pakai header ni la aku mula-mula jumpa dan kenal blog beliau ni (^___^ ) muke ganas wooo! takot..tapi okay je sebenarnya..





Okay, kali ni kena buat penulisan based pada foto di atas..aku rasa macam kat kawasan pulau terkemuka la tempat ni..tak Pangkor, Langkawi kot ..agaknye la.. Eh, korang nak join? hari ni last taw sebelum pukul 12 tengah malam..nak tau lebih lanjut meh klik link kat bawah ni:


Dalam kepala aku ni, menang kalah tu nombor dua yang penting aku sokong contest beliau ni dan juga boleh perah oak aku yang agak tepu ni haha ..tipu sangat kan! Okay blog beliau ni best taw, letak gambar sekeping je ngan ayat sikit, cukup best untuk dibaca (^__^ )


4 Readers:

{ Khairiz } at: 25 February 2012 at 10:08 said...

Good Luck hairy :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 26 February 2012 at 01:32 said...

thanks! (^_____^)

{ ayie } at: 26 February 2012 at 20:03 said...

good luck

{ Yazid Yahya } at: 27 February 2012 at 08:42 said...

Khairi dah masuk, takde peluang la nak menang nih.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean