header

header
hairie

Contest BUNOHAN: Hadiah dah sampai rumah..

| Sunday, 18 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Weekend kat kampung memang awesome! layan radio sambil cuci mata ... lagi kalau hujan, memang sangat nikmat..tak tidur tapi tengok air hujan *jakun tak haha. Nak lagi awesome, bila dapat surat or hadiah dari posmen..dan hari ni aku dapat 1 lagi hadiah dari contest filem Bunohan oleh Qarl Haiqal. Meh tengok senarai pemenang:


Aku salah satu pemenang tu! Tak dapat tshirt tapi dapat topi yang cantik walaupun simple! Alhamdulillah, sekurang kurangnya ada orang nak bagi kan.. 





Tampal secara tak ikhlas or sebab posmen tu dok main tekan je tak kisahlah apa isinya! ..nasib baik elok sampai rumah aku..

Sesuailah topi ni kalau nak pegi site visit nanti. Kurangkan risiko muka jadi gelap dan kepanasan. Cuma tulisan tu over sikit 'Bunohan' macam pembunuh pulak tapi still okay lagi insyaallah. *merepek je!

Mengharap jugak ada terselit tiket free kat dalam envelop tu tapi tak ada pun T_T.. nak free je taunye! HAHA




Dah try pakai tapi kurang smart! takpe boleh simpan buat koleksi. Apa pun terima kasih kepada pihak pengurusan contest Bunohan ni dan juga Qarl yang buat entri pasal contest ni. Kalau tak memang aku tak join kot.. syarat nak join contest ni kenalah rajin online dan rajin blogwalking..kalau ada rezeki, adalah tu nanti ..


2 Readers:

{ BiEha Besh } at: 18 March 2012 at 13:23 said...

wahh..tahniah... ^___^

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 March 2012 at 22:26 said...

hehe thanks bieha! >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean