header

header
hairie

Cuci Mata JB 2012: Danga City Mall

| Wednesday, 21 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan......
Just nak share my first time sampai ke sebuah shopping complex yang aku pernah dengan namanya tapi tak pernah masuk; Danga City Mall.. hari tu saje je jalan ngan abg aku kat sini..besar jugak la dan tak susah nak cari jalan keluar. Tak macam MidValley dan City Square JB (ni yang pernah aku masuk) ..kena datang selalu dan biasakan keadaan kat situ baru tau kat mana jalan.
Kasut cantik! nanti nak belikan mak 1 tapi tunggu gaji la..banyak pilihan tapi tak tahulah ada lagi ke tak lepas ni..

Tiap level dalam bangunan ada nama yang senang orang nampak dari jauh dan senang nak cari. digital valley, teringat Low Yat ngan Digital Mall dan of course la Plaza Alam Sentral. Harga barang tak survey sangat time nih so tak tahu murah ke tak.

Khas buat kaki shopping macam aku HAHA . eh ada Train Platform? ada rel keretapi ke kat sini? Jomlah turun JB, macam-macam ada..orang pun macam-macam jenis. Nak otak-otak murah pun boleh, kedai pembekal dekat je dengan rumah.. Pendek kata, sonok jugak duduk kat JB nih walaupun bising tapi okay la..


4 Readers:

{ mizzkechique } at: 21 March 2012 at 13:54 said...

teringin nk g Johor Premium Outlets

{ Huda } at: 21 March 2012 at 15:39 said...

Danga City Mall ni area mana ek? cam perasan bangunan ni, this week nak g jb tapi baru plan nak g aeon bukit indah..

{ HasrulHassan [HH] } at: 21 March 2012 at 15:44 said...

JPO best ..ramai kawan kata tempat tu menarik ..err dekat ke ngan Danga Bay? Hmm Danga Bay dah tak ada kan?

www.hasrulhassan.com

p.s: pernah kena rampas kamera sebb ambik gambar dalam Mall .. hehehe

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 24 March 2012 at 14:24 said...

MK:haha tu la,saya pn trungin jgk

Huda: menghala ke bandaraya..saya pun xpasti lokasi sbnr .hehe

HH: JPO memg best kot! hehe dangan bay dkt tepi air..ni kat tgh JB sblum smpai bandaraya ..huu x ingt jln ape namenye .. siang danga bay xde tp mlm meriah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean