header

header
hairie

Dah jadi cikgu dah...!

| Friday, 16 March 2012
Just nak share yang minggu ni tengah berlangsung majlis konvokesyen bagi cikgu-cikgu yang baru grad nih kat PICC Putrajaya..tahniah korang! Ni kebetulan Sabtu lepas aku baru balik weeding kawan sekolah rendah aku then jalan-jalan pegi rumah Ejat dan ternampaklah mereka dua ni..waktu ni kat Hentian Bas Batu Pahat, Ejat nak balik KL nak ambik jubah time ni so kitorang ni join la Sahak ngan Ejat ni hhaha..maklumlah dah lama tak jumpa.

Diorang ni kena post kat Bandar Tenggara, area Kulai tu haaa..tapi mencabar sikit diorang sekarang ni sebab gaji tak masuk lagi atas beberapa sebab tertentu.. tapi sabaq naa, insyaallah pasni masyukk la then korang boleh la beli Evo sebijik, Vios ke haha ...


2 Readers:

{ :: Mrs.Eady :: } at: 16 March 2012 at 13:51 said...

tahniah :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 18 March 2012 at 08:44 said...

ME: terima kasih >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean