header

header
hairie

GAMBAR Pulau Pinang dari atas Bukit Bendera

| Friday, 23 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak share antara first foto yang aku tangkap yang bagi aku sangat WOW!!!..means view yang cantik, menarik dan hebat! Meh tengok ni:

Okay inilah hasil daripada kamera kompak Canon kalau tak silap aku dan hasil dari tangan aku sendiri..waktu ni kan serius aku belum pandai menghargai gambar yang cantik tapi aku kat sini merasai view yang cantik dan sangat hebat ciptaan Allah SWT. Waktu ni semester 2 diploma dulu.. Just tangkap gambar dan simpan & now aku baru perasan yang gambar ni sangat cantik! Aku paling suka kepul awan nano tu dengan corak taburan bandaraya Pulau Pinang kat bawah tu.. *terbayang Singapore jap! 

Lupe nak cerita, gambar ni diambil ketika trip subjek Plant Material II di semester 2 Diploma Senibina Landskap UiTM Perak. Then kami beberapa orang berjaya menyelinap masuk sampai kawasan ni ko tau! tap dengan kebenaran la dan ada yang guide lagi..beruntung cuci mata sampai ke arteri haha dapat macam-macam >_< 


3 Readers:

{ shiema sufian } at: 23 March 2012 at 19:03 said...

ohhh, exclusive punye tempat. ingat yang biasa biasa sebab shiema tak pernah nampak pon dekat ats bukit bndera.

{ man yusoef } at: 23 March 2012 at 21:51 said...

poyo gilerrrr!!! haha aci tak aku komen camnih..grrr dah nampak skill hebat berphotog tuh...tak sia2...hehe

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 24 March 2012 at 14:22 said...

SS: ni pun nsib baik ade org bwk ke kwsn ni..memg sgt cntik! >_<

man: gilerr hahahaha ape yg x sia2? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean