header

header
hairie

HADIAH DARI BLOGGER: CD Hits Semata-mata Selamanya

| Thursday, 1 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak share rezeki lagi setelah semalam dapat tiket free cerita Cinta Kura-kura yang ditayangkan hari ni wey! jom serang panggung!! klik sini: TIKET FREE CINTA KURA-KURA

Hari tu ada la seorang blogger hensem, femes dan #retis <------gambo kat sebelah ni namenye Qarl ade buat contest dan aku jadi salah seorang pemenang so aku dapat hadiah CD dari beliau ni..wow!! tak pernah menang CD, yang Anuar Zain ngan Datuk Siti tak ada rezeki hehe.. **blogger lain anjurkan..

<----gambar ambik kat FB, boleh kan (^_^)



Qarl, hadiah dah sampai (^________^) tengahari tadi sewaktu tengah syok tolong mak aku masak sambil layan LTDL 2012 kat tv1 haha..tetibe dengar bunyi hon motor kuat dari depan..posmen rupenye..

Siap bagi name card lagi, simpan buat koleksi dalam wallet (^__^). Kat bawah ni aku tinggalkan link untuk korang tengok pasal contest ni:

Entri Contest:

Entri aku:

Lelas ni boleh drive keta sambil dengar lagu-lagu dari CD ni..eh! ko reti bawak keta ke? HAHA ..aku dok sebelah laa....orang lain drive! Ok Qarl, thanks banyak-banyak sebab bagi CD free, best beb! tak sabo nak layan lagu baru Jamal Abdillah tu (^__________________^)


2 Readers:

Anonymous at: 1 March 2012 at 16:52 said...

Untungla dpt.. Rezeki mencurah2.. ^_^~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 4 March 2012 at 16:43 said...

alhmdulillah.. lama x merasa hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean