header

header
hairie

Kad Ahli MyTV3 dah sampai rumah

| Tuesday, 13 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Just nak share bende yang aku dapat ni..kad ahli myTV3 dah sampai dah setelah gigih register pakai call jer ..bile? masa tenagh kecoh nak cari tiket AJL26 hari tu la semata-mata nak dapatkan tiket masuk, kenalah register dulu sebagai ahli. Akhirnya dapat jugak hehe..

Tadaa...tu dia! sayang nak buang sampul surat ni sebab cantik! *boleh kan? haha.. TV3 dah 25 tahun, aku baru 24 tahun ni..okay muda lagi. Ape ek kelebihan ada kad ahli ni? boleh dapat hamper free ke? diskaun ke? *malas nak cari kat internet ok! 

Sebab apa nak pegi AJL26? ni salah satunya, Alyah & nyata memang tak sia-sia aku sokong Alyah (^________^) terbaik seyh!

Ni kali kedua sampai HQ Media Prima..first time dulu datang ambik tiket muzik-muzik 25 separuh akhir tapi tak dapat, tiket dah habis then ni kali kedua nak ambik tiket AJL26 siap masuk dalam office lagi..


Haaa bukan setakat kad ahli je, diorang siap fridge magnet dengan key chain ok! semuanya myTV3, memang sayang lebih la kat tv3 nih! lagi sayang kalau dapat tshirt free hahaha ok, gurau jer! Untungla ada orang bagi, korang ingat bende ni murah ke? kalau dah ramai yang nak kena bagi, mau tak beribu-ribu untuk key chain je ...

Ada sedikit cahaya di situ ye bagi mengurangkan kesan baru bangun tido haha ..pagi-pagi dah online, nilah kerja aku ..ada orang keluar statement' macam manalah agaknya hidup awak ye?' so? ko ingat aku online 24 hours? dah tu ko tak fikir yang si Irfan Khairi tu? kenal tah tak..haha


2 Readers:

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: 13 March 2012 at 13:27 said...

untunglaaa dh jadi ahli TV3...aku mampu jadi ahli RTM jeee.. *ade ke???*

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 14 March 2012 at 20:15 said...

AFA: hahaha ... ala, apply pakai call je ..snang! untungglaa dh jadi ahli RTM ..dapat elaun ..*eh ade ke? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean