header

header
hairie

KONVOKESYEN UiTM KE 76, sidang 2 hari Ahad

| Monday, 26 March 2012
 Foto dari: Android Samsung Alia Abd Rashid

Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari Ahad semalam baru dapat tahu tarikh istiadat konvokesyen kitorang bulan Mei nanti. Alhamdulillah harapan aku untuk konvo pada hujung minggu tepat! 13 Mei 2012 Sidang Kedua tapi sebelah petang. Maknanya hari Isnin kena ambik cuti la kot! Kalau dapat sebelah pagi sedap jugak, petang tu boleh cuci mata or sesi fotografi..

Foto ni sewaktu konvo Diploma aku dulu, dengan Datuk Ibrahim Abu Shah tu or dengan panggilan kasarnya, Abu Shah hehe..kali ni harap-harap dapat dengan Datuk Sahol, insyaallah. Sidang Pertama mesti dengan Agong then mesti Datuk Sahol hari kedua >_< *nak cakap ni; terima kasih sebab reply twit saya :P
Okay sekarag dah boleh fikir nak pakai kemeja or baju melayu, laki pun susah wey nak konvo.korang ingat perempuan je ke yang susah?

Okay untuk kawan-kawan yang lain yang juga akan konvo, boleh cek kat bawah ni kat mane sidang korang dan bila boleh ambik jubah:

Insyaallah muka-muka ni akan join konvo aku dan bakal tambah lagi 2 orang kot, tengoklah macam mana nanti. Tapi yang pasti, aku nak wajibkan bapak aku datang! tak kire...Kali ni konvo kat dewan baru, DATC! dan macam biasalah satu sidang tu biasanya FSPU je yang kuasai dan ada la sikit campur fakulti lain, ye la FSPU kan ramai student..



Okay meh tengok cerita konvo-konvo aku yang lepas:



5 Readers:

{ putra87­™ } at: 26 March 2012 at 20:37 said...

Tahniah n selamat berkonvo!!!

{ Silent Thinker } at: 27 March 2012 at 00:23 said...

kite pun konvo mei nnt..=)

tahniah yer!

{ man yusoef } at: 27 March 2012 at 08:36 said...

untungla berkonvo jek kejenya..mencik ah!! hahaha

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 31 March 2012 at 08:28 said...

Putra: thanks!

ST: hehe same2 la konvo ye hehe

Man: haha ko lg up dr aku man..master tu heee

Afifah at: 8 April 2012 at 13:00 said...

konvo hari 1st stat bile ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean