header

header
hairie

New Lifestyle at Johor Bahru, Johor

| Monday, 19 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni dah masuk minggu kedua aku jalani hidup sebagai orang makan gaji kat JB..baru nak tulis ni hari ni setelah seminggu buat autopublish sebab memang confirm tak sempat nak tulis entri hari-hari..untuk pengetahuan korang, aku baru je menceburkan diri dalam bidang pekerjaan ni kat sebuah company di Taman Sri Pulai, JB .. of course la company yang ada relationship ngan course yang aku ambik time study selama 5 tahun setengah kat UiTM sebelum ni. Orang kata, nak manfaatkan dulu apa yang kita belajar dulu kan, so dengan penuh yakin dan semangat (try yang terbaik), ambik je la job yang ada ni..

Dalam company tu ada la dalam 15 orang termasuk bos, ada 6 director besar kat sini tapi yang selalu aku nampak ada 3 je. Wani, nasib baik beliau ada kat sini, boleh la kalau nak korek rahsia hehe .. dan lagi sorang, student praktikal yang juga junior aku Anwar Suran.. *untunglaa dapat projek site besar then kena buat manual.. nasib baik settle dah! hehe 

Office tengah renovation sikit-sikit sebab peruntukan tak cukup... harap dapat tempat yang selesa, barulah best nak buat keje, kan?

Okay tu je nak cakap, lepas ni kalau ada lagi yang menarik aku akan kongsi lagi beb! syok jugak main tulis-tulis ni ..haha


4 Readers:

{ Yazid Yahya } at: 19 March 2012 at 13:09 said...

Gaji 1st kena belanje tauuuuu..

{ man yusoef } at: 19 March 2012 at 13:38 said...

bestnya dah keje dapat gaji..=__=

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 March 2012 at 22:08 said...

YY: hehe insyaallah >_< hehehe

MY: ?? ko dulu mcm tu jgk kn..cume ko lg advance sbb dh ade keta .. hikhikhik

{ Anwar Suran } at: 29 April 2012 at 19:28 said...

Ler... baru aku perasan ko updated ni huhu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean