header

header
hairie

Taman Herba

| Tuesday, 27 March 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni just nak share dengan korang semua pasal gambar sekeping kat bawah ni..jom tengok:

Lokasi: Taman Herba Negeri Perak, Batu Gajah
Tarikh: Tak dapat dikenalpasti tapi dalam lingkungan awal 2007

Waktu ni baru Semester 02 zaman Diploma kat UiTM Perak dulu, ada trip subjek Plant Materials II ke sini. Inilah untungnya kalau ambik course Landscape Architecture, korang boleh cuci mata sambil menuntut ilmu..eh, terbalik! Koran boleh menuntut ilmu sambil cuci mata..baru betul niat tu >_<

Waktu ni baru berjinak-jinak pegang kamera digital, dan tak sangka dari situlah aku semakin berminat nak tangkap gambar cantik-cantik. Okay tu je nak cite..


0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean