header

header
hairie

EQBALZACK: Fan Page Celebration Giveaway!

| Sunday, 1 April 2012
Assalamualaikum kawan-kawan..
Hari ni nak join & promote Giveaway anjuran my inspiration/idol yang sempoi dan membuatkan ramai wanita cair dengan kehenseman beliau *eh, lelaki pun ada taw! HAHA ade ke?. Siapa yang tak kenal EQBALZACK! kan, yang baru je menang salah satu award utama dalam MSMW 2012 macam imej kat sebelah ni.

Now, beliau buat Giveaway sempena dengan pelancaran Fan Page beliau yang baru je bukak tapi dah mencecah 176 likers sehingga jam 10.47am hari ni. TAHNIAH Abg Eq! Memang ramai supporter beliau ni terutamanya aktivis sosial dan selebihnya penulis blog bak kata Datuk Rais.



Korang nak menang perfume tak? kalau nak, jom join giveaway yang beliau buat nih! Mana tau ada sangkut nanti kan. Semua tu rezeki, doa-doa je la dapat >_< Klik link kat bawah ni kalau korang nak join:


Okay nanti jangan lupa ye vote beliau untuk DiGi WWWOW Awards 2012! Tunggu pengumuman beliau nanti hehe.



2 Readers:

{ Yumida } at: 1 April 2012 at 16:30 said...

gdluck bro..

done vote dia..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 6 April 2012 at 23:46 said...

Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean