header

header
hairie

LYNDA ROSLAN dalam Utusan Malaysia 14 April 2012

| Sunday, 15 April 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak share perkembangan terbaru kawan aku sorang yang mula cipta nama dalam dunia hiburan tanah air ni. Semalam wajah beliau terpampang besar & cantik dalam ruangan Gaya Bintang Baru dalam sisipan S3. Apa cerita? pasal bidang lakonan la yang beliau berada sekarang ni tapi buat masa sekarang ni beliau banyak tawaran untuk sesi fotografi dan juga model tudung. Lakonan kalau tak silap bulan depan baru start shooting.

Rezeki beliau dah kat bidang lakonan ni so better teruskan sahaja dan habiskan kontrak tu hen nanti kalau kau Lynda dah habis kontrak, boleh la balik ke bidang kita yang asal ni tapi tu pun kalau kau free la. Kalau ada produser lain nak ambik kau, follow je la. *nasihat sangat!

Helo pihak Utusan! Salah guna perkataan ye di situ; beliau ni dari dunia Senibina Landskap okay bukan hiasan dalaman. Ayat dalam artikel dah betu tapi dekat sini lain pulak yang keluar, dah la besar pulak tu.

Aku doakan semoga kau tabah mengharungi segala dugaan bagai dalam dunia lakonan ni & pasal komen-komen yang kat Beautifulnara.com tu kau just ignore je lah. Kalau difikirkan sangat boleh luruh jatuh semangat kau tu nanti. Anggaplah lepas ni semua yang kau buat tu sebagai pembetulan kepada komen-komen yang tak betul dalam entri tu >_<


2 Readers:

{ SHaRKFiQ SSM } at: 15 April 2012 at 17:01 said...

waah, kwn ngan artis beb~

mesti dy penah jd model ko dulu.. hehe~ ko kje mne skrg?? bp ke s.alam??

{ Fariza Othman } at: 16 April 2012 at 12:21 said...

ke main kwn sorg ni~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean