header

header
hairie

BLOG mohdkhairi.com dalam Majalah InTrend Mei 2012

| Sunday, 20 May 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hujung minggu ni aku dikejutkan dengan sesuatu yang mengejutkan! HAHA jap nak bagi intro 'saspen' panjang sikit. Apa perasaan korang bila muka korang ataupun blog korang masuk dalam majalah yang mana majalah tu adalah salah satu majalah yang menjadi pilihan rakyat Malaysia kebanyakannya? Mestilah suka kan, itulah aku sebenarnya. Jom baca lagi kat bawah ni.
Tu diaaa...walaupun kecik je kat tepi tapi sekurang-kurangnya dipilih untuk mengisi ruangan Gaya Hidup: Klik dan Blog majalah InTrend edisi Mei 2012 bersama-sama dengan Irine Nadia Marcello (dah nak nikah bulan 6 ni), Blog Azri si Kaki Wayang (staf Politeknik Muadzam Shah) dan 3 orang blogger lain yang aku tak kenal, maaf ye memang saya tak kenal korang bertiga >_< lepas ni saya jalan-jalan kat blog korang.

Seriusly aku suka ayat yang editor tulis dalam tu sebab memang benar apa yang dikatakan sebenarnya. Simple tapi sarat dengan foto-foto yang diambil sendiri oleh pemiliknya. Peliknya kan, dia tau jugak tu yang aku bekas graduan UiTM, hebat betul die study blog aku, banyak entri dan panjang pulak tu nak kena baca. HAHA






Bertuahlah kau Hawa, Mamu dan Lela sebab gambar korang bertiga agak besar weyh! kalah gambar aku kat atas tu. Untuk mereka yang tak tahu, gambar mereka bertiga sewaktu aktiviti mencanting batik: http://www.mohdkhairi.com/2012/03/jalinan-alam-mencanting-batik.html

Blog Irine Nadia Marcello yang cute ni jadi pilihan editor InTrend dan hadiah misteri menanti beliau, tahniah Irine! Selalu jugak aku singgah baca blog beliau ni sebab she's so beautiful! Serius >_<

Dalam ni kata, kena kirimkan blog kita memalui email yang diberikan tapi entah bila masa aku email & aku tak pernah email sebarang benda berkaitan blog dalam majalah ni. Kecuali yang dulu tu, klik sini: http://www.mohdkhairi.com/2011/09/wow-komen-aku-masuk-dalam-majalah.html

Tapi ni memang tak ada kitan dengan blog, siapalah agaknya ek yang masukkan blog aku dalam senarai ni. Serius aku tak tau sape tapi aku ucapkan terima kasih banyak-banyaklah kepada orang yang masukkan mohdkhairi.com dalam InTrend edisi Mei 2012 yang menyambut ulangtahun ke 7 tahun ni ek, kan? Agak special jugaklah sebab blog aku keluar sewaktu edisi ulang tahun ke 7 di manaa fokus kepada 7 selebriti bercakap mengenai citra seni.


Rambut artis wanita paling aku suka: rambut Elfira Loy, Izara Aishah dan Anzalna Nasir..suka tengok curly-curly tu >_<


14 Readers:

{ ATHRHB } at: 20 May 2012 at 13:22 said...

congrates bro :D

{ HAZWANmohd } at: 20 May 2012 at 13:24 said...

kerana blog mu begitu berhargaa!
aww
congratss!!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 May 2012 at 16:35 said...

ATHRB: thanks! >_<

HM: haha ye kot hahahahhaha thanks wan!

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: 20 May 2012 at 16:45 said...

Tahniah khairi...bertambah glamer laaaa ko pas ni...

{ Khairul Rahman } at: 20 May 2012 at 16:53 said...

WAH. hebat sungguh encik Hairi nii. HEHE

{ luqman zakaria } at: 20 May 2012 at 18:03 said...

tahniah yer...majalah intrend tuh~~hehe

{ Kaki Wayang } at: 21 May 2012 at 09:56 said...

Memang hebat pun..kalau tak hebat tak masuk blog lah dia..

{ Cahaya Hidup } at: 21 May 2012 at 13:38 said...

http://ceriteragadis87.blogspot.com/2012/05/blog-kaki-wayang-masuk-majalah-in-trend.html

dh update...... =)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 25 May 2012 at 22:45 said...

AFA: hhehe thanks Fauzi! xde la glemer mne pun, just blogger biase2 je hehe >_< ko ni pun!

KR: haha hebat ke? hebat sbb tetibe nme saya naik kt Intrend nih? hehehe rezeki kot ...

LZ: hehe terima kasih! tu la, xsangka ley msuk sini plak

KW: haha blog KW pun hebat jgk! atas aku lg hehehe

CH: yes thanks! >_<

{ mirul aar } at: 12 June 2012 at 12:29 said...

terbaiklah bro! :)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 16 June 2012 at 00:24 said...

MA: hahaha tenkiu2 >_<

{ NoRaQiLah JohaRi } at: 20 June 2012 at 23:47 said...

tahniah =) jd retis la msuk mjlh..hehe =)

klu sudi singgah la cni---> http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/06/nasihat-menasihati-1-keperluan.html

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 23 June 2012 at 15:21 said...

NJ: hehe mne ade retis..still org biase je hehehee

{ Amanda Musa } at: 4 January 2013 at 12:24 said...

ha'a..ada baca dalam majalah. tahniah :)
http://thefunnjoy.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean