header

header
hairie

KISAH KONVO 76 Bahagian 6 : Menanti hasil dari Eyestudio Photography

| Thursday, 17 May 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Mood konvo masih lagi menebal dalam hati ni sebab kawan-kawan/sedara mara/blogger/rakan fb tengah konvo baik dari UiTM sendiri atau IPTA lain. 

Istimewanya konvo kali ni, banyak benda yang istimewa daripada konvo Diploma dulu. Kali ni nama aku disebut dengan jelas & tak perlu kena kuarantin sebab masa konvo Diploma dulu tengah hot isu pasal virus H1N1..siapa yang konvo UiTM time tu, taulah kisahnya macam mana.



Dan tambah istimewa lagi, satu keluarga aku datang konvo serta buat pertama kalinya aku shoot kat studio Aizul Marcello beb! Tapi dia tak ada time tu, shoot pegi JB so tak dapat jumpa beliau.

Hari tu ada 2 orang akak/hadek-hadek yang ada dalam studio yang shoot kitorang. Sorry tak sempat nak tanya nama korang berdua; nervous nak shoot & malu hehe..

Sesi photoshoot kitorang ni ambik masa 1 jam sebab dalam pakej memang dah tulis 1 jam so shoot lah sampai pengsan! 

Yang aku ni pun bukannya reti sangat nak pose secara natural tapi bolehlah kalau nak buat gambar formal. Tapi alhamdulillah dengan bantuan 2 orang photographer tu dapat jugak la pose dengan lebih normal dan santai. Agaknya kot T_T'







Sekarang ni aku tengah tunggu hasil & juga produk dari Eyestudio Photography yang mana lagi 3 minggu akan sampai rumah insyaallah. So cukuplah 2 keping je aku upload dulu then nanti kalau dah sampai barang berharga tu aku update lagi. Tu je nak cakap!

Klik sini nak tengok cerita konvo aku:




2 Readers:

{ luqman zakaria } at: 20 May 2012 at 18:06 said...

last gambar tuh memang comel..hehe~hepinye semua~

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 25 May 2012 at 22:46 said...

haha akak photoG tu pun kate comel @_@ hahaha ... thanks LZ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean