header

header
hairie

Selepas BERSIH 3.0, tugas besar DBKL

| Thursday, 3 May 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Inilah yang berlaku setiap kali kalau ada majlis rasmi, pasar malam, perhimpunan dan apa sahaja aktiviti yang melibatkan manusia. Macam mana ek nak didik diri kita sendiri supaya buang sampah di tempat yang betul. Sebenarnya kesian jugak kat pihak berwajib yang memang tugasnya kena bersihkan benda-benda macam ni tapi nak buat macam mana, mereka dibayar untuk buat semua ni, kang ada yang buat demontrasi pulak pasal ni HAHA tak pasal-pasal nama Malaysia naik lagi kat seluruh dunia >_<

Foto kat atas tu diambil di laman sosial Facebook selepas perhimpunan BERSIH 3.0 yang sangat meriah sebab nampak kuning je HEWHEWHEW! Okay abis dah cerita BERSIH, now nak cerita kerja pemBERSIHan selepas perhimpunan BERSIH. Bila luar BERSIH, dalam pun kena BERSIH, barulah aman je hehe..

Untuk DBKL, selamat menjalankan tugas dengan ikhlas & kembalikan keceriaan & kecantikan serta kehebatan Bandaraya KL yang sememangnya dah hebat tu. Nak jadi 50 bandaraya terbaik kat dunia kan, so kenalah sentiasa nampak BERSIH .. >_<


1 Readers:

{ :: Mrs.Eady :: } at: 3 May 2012 at 13:32 said...

menyusahkn org lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean