header

header
hairie

Hadiah Contest BLOG IT & WIN dah sampai..

| Monday, 11 June 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Entri ni ditulis ketika mood tengah kurang akibat beberapa ketidakpuasan hati terhadap majoriti keputusan akhir DiGi WWWOW Awards 2012! Hurmm..malas nak cite sangat. Korang dah baca pasal entri kat bawah ni?:

Alhamdulillah aku menang earphone dan aku dah try pasang kat PC, boleh tahan kuat jugak sound die nih! HEBAT kot! 

Abg Eq bagi sekali dengan button ni sebab before ni beliau dah pos tapi tak sampai kat rumah, salah posmen kot! Kadang-kadang risau jugak dengan Pos Malaysia ni, tak berapa nak 'elok'.





Rasanya kan kalau tertekan dengan bebelan para bos kat opis tu, boleh je pasang benda ni kat telinga then layan lagu Kisah Hati, or Pada Syurga Di Wajahmu or Srikandi Cintaku dan lain-lain lagu rock kapak mesti bos tu pulak yang tertekan HAHA *tak elok..

Tu je nak cite sebenarnya dan kalau nak tengok hasil video nukilan aku sendiri khas buat Abg Eq pada waktu tu boleh klik kat link yang aku bagi kat atas atau terus ke sini:

Keputusan?  Aku dah tanya sendiri kat tuan punya badan dan beliau boleh terima dengan positively keputusan tersebut walaupun berat hati nak menerimanya tapi nak buat macam mana kan, kita just anggap yang rezeki tak menyebelahi kita. Tapi aku sangat tabik spring! toink..toink..toink kat Abg Eq sebab dia punya effort sepanjang tempoh pengundian, sapa yang undi dia taulah macam mana susahnya nak raih voters! >_< Dah la... sakit hati pulak aku ni..:P


3 Readers:

{ fakhri khairi } at: 12 June 2012 at 15:35 said...

walaweh, die tak menang ke? sayangnya. tengok pada effort die memang die layak menang, memang susah dah raih voters mcm yg die buat tu

{ hafiz hafizol } at: 15 June 2012 at 11:00 said...

Tula.. dia berkempen gila kot sbb nak menang..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 16 June 2012 at 00:17 said...

FK: hurmmm xnk komen sbb x\aku xley nk buat ape huuuu

HH: yup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean