header

header
hairie

Kisah DUA orang BLOGGER dalam akhbar Kosmo! Ahad

| Monday, 18 June 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Semalam (AHAD); pagi-pagi dah bukak twitter dan terjumpa twit pasal Eyestudio Photography; studio milik Aizul Marcello tu masuk Kosmo! Ahad. Sempat jugak pagi tu pegi beli dan belek-belek sambil baca benda yang menarik. Untuk pengetahuan korang, bukan seorang blogger je yang masuk tapi ada lagi sorang yang dah lama femes! Ben Ashaari >_<

Interior Design Eyestudio macam butik fesyen dan pameran barangan antik? hurmm.. ye la kot sebab tiap bulan diorang ni akan tukar rekabentuk dalaman diorang. Time aku datang bulan 5 hari tu takde la pulak patung pakai gaun cantik tu..sekarang dah lain beb! Tapi eksklusif tetap eksklusif. Klik sini kalau korang nak tengok sesi fotografi kau kat eyestudio: Hari Istiadat Konvokesyen UiTM ke 76 dan Photoshoot di Eyestudio Photography.

Tuu..tengok tu! 'ujar PENGARAH KREATIF Eyestudio, Aizul Marcello (KOSMO ni tertinggal huruf L! nak kena saman nih :P) apa pun yang best sebenarnya bila dengar perkataan PENGARAH KREATIF tu, dalam usia 25 tahun dah ada studio sendiri HOHO HEBAT!!!!

Phewww makin banyak barangan antik kat studio ni, bulan 5 hari tu aku datang just ada beberapa beg warna coklat kat tepi kerusi pink yang smart tu >_< Rasa macam nostalgia sangat aku tengok dalam gambar ni :)

Ok now, korang boleh serbu studio tu based pada alamat yang diberi tu.tak susah pun cari, kalau korang dah sampai Laman Seri Business Park tu just cari Ambank je then ada tangga di antara Ambank ngan restoran tu korang naik tingkat 2 kot, tengok kat directory tu ada HEHE *tukang promote :P

Sebenarnya ada kekurangan sikit la artikel kat Kosmo ni sebab tak ada gambar warga/staf Eyestudio Photography..kalau ada kan lebih meriah dan lagi 'hidup' gambar dalam paper ni dan kalau nak tambah lagi cantik artikel tu kan, letak gambar aku yang shoot hari tu! okbai! :P
___________________________________________________________________________________

Okay ni lagi seorang blogger otai, Ben Ashaari cerita pasal suri rumah lelaki. Minggu lepas dah keluar kat Nona TV3 dan waktu mengundang banyak persoalan di kalangan saudara mara aku (time tu tengah lepak kat rumah sebelum mengarak pengantin). Antara pernyataan diorang: Laki ni tak keje ke? eeeiii kan haram tu! .. lain kali kalau tak tau cerita, jangan keluarkan kenyataan bukan-bukan ye. Kalau TV tu tengah bercakap, korang jangan bercakap jugak :P

Sape-sape yang dah baca dan dah tengok NONA minggu lepas mesti tau apa yang dibincangkan dalam artikel ini. Sebenarnya kan, lebih seronok duduk rumah, buat kerja sendiri dan syok sendiri. Tau-tau je duit masyuukkkkk!! Kalau korang memang otak business dan excited dalam business online bolehlah jadi macam Ben Ashaari tu. Cuti raya bukan takat seminggu je, sebulan full korang boleh cuti HAHA


5 Readers:

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: 18 June 2012 at 13:38 said...

owwhhh benjoy masok kosmo laaa..

{ Cinta Misteri } at: 18 June 2012 at 21:24 said...

Klau tau cara mmg boleh kaya brblogging ni. Eh u pun boleh buka studio d kala muda apa...

*aritu kwn CiM byr photographer 5k utk shoot wedding + video

{ bukankosong } at: 18 June 2012 at 21:30 said...

diaowg hebat

diaowg bijak

kita bila agi?


:P

{ Scarlett O'Hara } at: 18 June 2012 at 22:05 said...

Tumpang seronok tengok kawan2 blogger berjaya.

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 23 June 2012 at 15:06 said...

AFA: yup! benjoy..tumpang gembire hehee

CM: btol tu..die memg dh minat giler2 ngan photography hehe sya xsedia lg HOHO

BK: insyaallah klau ade rezeki, kite ley jd mcm diorg >_<

SOH: yup! btol tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean