header

header
hairie

VIDEO KLIP Untuk Dia SMART!! lirik yang senang faham..

| Thursday, 21 June 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Mesti korang dah tengok dan dengar lagu Untuk Dia nyanyian Sleeq & Najwa Latif ni kan? Aku bukan nak review sangat tapi just nak share je video yang best nih! 


Kenapa Najwa Latif comel? sebab dia pakai tudung yang cantik tu dan memang dah die comel pun sebenarnya HAHA tapi kan bila die gerakkan jari-jari dia yang comel-comel jugak tu kan, teringat kat anak buah aku yang umurnya baru 2 tahun..haha comel seyh! >_<


Sebenarnya aku suka susunan muzik lagu ni sebab sedap disengar walaupun aku tak hafal liriknya lagi tapi sesuailah kalau untuk buat joget/menari! Walaupun banyak part yang 'cakap-cakap' (rap ek?) tapi sebutannya jelas dan faham apa yang disampaikan dalam lagu tu >_< Itu je aku nak cakap, yang penting lagu ni best!


SELAMAT 'ENJOY' DENGAN VIDEO KLIP TU..anda bagaimana? okay ke tak video klip lagu ni? kalau sudi nak kongsi pendapat, sila tinggalkan nukilan ada dala mruang komen.



4 Readers:

{ :: Mrs.Eady :: } at: 21 June 2012 at 14:32 said...

mmg suka lagu ni okey!suka giler..

{ Adha } at: 23 June 2012 at 11:35 said...

woot woot ada siti saleha hehe ...

{ ATHRHB } at: 23 June 2012 at 12:55 said...

najwa latip comel sebab pipi dia comel .. wah wah

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 23 June 2012 at 15:23 said...

ME: haha rilek2 xpyh teruje sgt hahaha

Adha: yup lupe nk mention!

ATHRB: haha tangan die lg comel hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean