header

header
hairie

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...

| Wednesday, 4 July 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Beliau dah selamat berada di Brisbane, Australia untuk menyambung PhD kat sana. Eqbal Zack, blogger kegemaran ramai (follower dah 6000 orang) tengah gigih nak sampai ke puncak, dah nak sampai dah. Beliau buat giveaway khas dari Brisbane weyh! tak nak join ke? jomlah >_<

Just kena buat entri ringkas pasal GA ni dengan tajuk Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...lepas tu tinggalkan link kat ruang komen beliau, senang sangat! Klik kat link bawah ni kalau nak join:



Okay, tu je nak cakap..gambar-gambar kat atas ni aku curi secara rasmi tapi tanpa kebenaran kat FB Abg Eq >_<..harap-harap beliau benarkan, just nak cakap good luck & jaga diri baik-baik kat sana..


4 Readers:

{ ejulz } at: 8 July 2012 at 18:11 said...

Salam pkenalan.. join ni jugak.. gud luck. :) singgah sini jugak k.. :) http://kampung-kameq.blogspot.com

{ ejulz } at: 8 July 2012 at 18:11 said...

Salam pkenalan.. join ni jugak.. gud luck. :) singgah sini jugak k.. :) http://kampung-kameq.blogspot.com

{ Faizul Osman } at: 8 July 2012 at 18:48 said...

nak jd jugak mcm dia nti... nak belajar sampai phd sama mcm blogger tersebut....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 July 2012 at 12:03 said...

Ejulz: slm prknalan~~~ same2 kite tunggu kputusan ececece

FO: insyaallah yg pnting smgt kne ade >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean