header

header
hairie

Jom sertai Giveaway Askrie Hishamuddin

| Sunday, 8 July 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Just nak share aktiviti blogger sorang ni yang buat Giveaway yang menarik seyh! Nak join? jom klik sini:

Senang je, korang kena bagi gambar yang korang suka or yang terbaik & gambar tu nanti akan jadi sesuatu yang menarik dekat mug! dah tengok gambar tu kan? kalau belum, tengok kat sini:  WAKASILU

So aku dah pilih sekeping foto pilihan aku iaitu foto zaman study degree dulu weyh! HAHA back to the basic sebab selalu rindu time study dengan kawan-kawan kat UiTM Shah Alam tu. Ok, ni gambarnya:

Kalau nak buat design or thesis, kena banyak tengok buku tapi biasalah tak semua orang suka membaca HAHA so better cari buku yang ada gambar-gambar yang besar, lagi menarik! >_< Ok tu je aku nak share, ape-ape hal korang rujuklah link yang aku bagi kat atas tadi tu >_<

6 Readers:

{ Nur Syahida Hassan } at: 8 July 2012 at 21:44 said...

dia kata situ tarikh tutup 07/07. tak sempat le.

{ Mizz Wenn } at: 8 July 2012 at 21:59 said...

tag awak http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

{ Askrie Hishamuddin } at: 8 July 2012 at 22:47 said...

TERIMA KASIH :) TERUSKAN MEMBACA BLOG ASKRIE HISHAMUDDIN :)

{ Phat } at: 10 July 2012 at 09:05 said...

rajin tul hairi ni join menjoin hehe

{ blog-tips-kurus } at: 12 July 2012 at 03:41 said...

cam iklan ubat gigi je. ceria! (>.<)

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 July 2012 at 11:54 said...

NSH: hewhewhew cube lagi Ga lain psni~~

MW: thanks!

AH: sama2 :)~~

Phat: salah satu cara nk update blog dikala xtaw nk tulis ape hahha

BTK: haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean