header

header
hairie

LYNDA ROSLAN di Eyestudio Photography

| Monday, 16 July 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Lynda, Lynda dan Lynda. Tak habis-habis pasal Lynda Roslan nih! dia dah jadi makin HOT seyh! maksudnya rezeki beliau dah makin bertambah-tambah la dalam dunia peragaan terutamanya dan juga dunia lakonan.

Entri ni just nak share beda baru dan juga atas perasaan 'jelous' pasal gambar-gambar cantik Lynda kat Eyestudio Photography tu! *pengsan tengok gambar smart!~~tu beb..

Semuanya atas urusan Photoshoot Hijab with RADIUSITE! di Eyestudio Photography, Seksyen 13 Shah Alam. Macam biasalah, aku memang suka hasil tangan orang-orang dalam Eyestudio Photography tu sebab diorang ni kreatif! Gambar biasa tapi hasilnya cukup dramatik!

Ok, kat bawah ni beberapa gambar yang aku ambil dengan kebenaran rasmi daripada pemilik blog Aizul Marcello.com merangkap pemilik Eyestudio Photography tu. Korang ingat senang-senang ke nak main ambik hasil tangan orang lain? Kalau dia bagi je baru kita boleh ambik lagi-lagi dari jurufoto professional macam Aizul ni. Jom layan gambar si cantik sorang nih!:

Ahaa ini kalau tak silap dari Eyestudio jugak tapi aku ambik dari Radiusite! HEHE aku suka style gambar ni.

Tudung zaman sekarang. Macam mana tudung bawal boleh berubah sampai jadi macam ni? kalau tak silap kan fesyen tudung kita berubah dengan drastik lepas kewujudan sinetron indon tu; Ibu Arini kot la! lepas tu keluarlah jenama Ariani dan kemudian macam-macam dah! ni dari apa yang aku nampak la, tak tau betul ke tak >_< *menarik minat artis untuk bertudung a.k.a menutup aurat.

Aku tak tau apa nama tudung ni tapi ni antara yang aku minat sebab ada batu-batu kat atas tu HAHA kat Batu Pahat dah sampai la tudung ni sebab dah ada orang pakai masa aku nak beli kerepek HAHA *motif la ayat aku ni.



HAHA makin hebat budak ni aku tengok, dulu lain sekarang dah makin lain; makin hebat! >_

"Modelnyer pulak..errr...errr..err...dup dap dup dap time ko shoot..time nak ngedit lagi la..tak lalu makan..mandi tak kenyang, tdo tak basah ( har har har..tdo tak basah..) pendek kata..err speeceles..har har har..tq jugak sbb sudi bg pose yang errrr...ok fine speeceless lagi.." (Aizul Marcello, Julai 2012)

Kan..photoghrapher sendiri pun berdebar tengok model sorang nih! orang kata she's gifted & cuma perlu gunakan anugerah tu sebaiknya >_<

<-- dah banyak kali aku letak gambar ni dalam blog, HAHA biarlah sebab aku suka gamabr ni :P Untuk Lynda Roslan, good luck ye! jangan sombong-sombong dengan aku lepas ni, nanti kawin ko tak dapat hadiah! HAHA

5 Readers:

{ ♥ Cik Zack ♥ } at: 16 July 2012 at 14:08 said...

memang lawooo dye ni. dlu x knal, skrg bru kenal. huhu :D

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 July 2012 at 11:44 said...

CZ: memg lawooooo~~~ tahniah dh kenal hahaha

{ Yousof } at: 1 November 2012 at 10:03 said...

Perempuan pun kata dia lawa, apatah lagi lelaki.. ;D

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 3 November 2012 at 19:18 said...

Yousof: >_<

{ Cinta hazanis } at: 13 January 2013 at 03:29 said...

tunang aizul tu.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean