header

header
hairie

Macam nak rasa balik suasana ni (^__^)

| Tuesday, 10 July 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak kongsi isi hati yang tengah mengingati kenangan terbaik sepanjang bergelar pelajar dulu-dulu (*sangat!). Gambar atas ni gambar masa semester akhir; waktu paling sibuk a.k.a semester paling sibuk bagi mereka-mereka yang nak habiskan degree Senibina Landskap..

BIRU seyh! semua nampak biru ape kes? Inilah warna kegemaran aku sejak sekolah menengah, tingkatan 1. Masa tu masuk rumah sukan Dedikasi (Biru), sebelum tu masa sekolah rendah rumah Kuning; minat kuning semua nak kuning haha.. Sekarang biru, semu nak biru kecuali moto aku je warna hitam gold :P

Okay tu je nak cakap, ade benda lagi nanti aku share dengan korang semua >_<


6 Readers:

{ syAzAnA } at: 10 July 2012 at 22:59 said...

terima lah kenyataan awak dah habis belajar. ekekekeke

{ FizA } at: 11 July 2012 at 03:06 said...

zaman belajar best tapi bila dapat asgment, malas yg amat.. hehehe.. :)

{ Phat } at: 11 July 2012 at 12:12 said...

selamat datang ke alam baru plak pasni

{ NURUASHIA } at: 15 July 2012 at 11:52 said...

tyme keja nk study,,cmtu jelaa asenyaa..ehehhehe..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 22 July 2012 at 11:52 said...

Syazana: haha yup! kne terima

Fiza: haa assignment ngan presentation hahah

Phat: haha dah masuk pun alam baru tu heeee

NA: haha yup! sbb tension ngan keje katenyerrrr

Anonymous at: 3 August 2012 at 19:47 said...

apa la punya blog . . boring

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean