header

header
hairie

Grab this promo guys!! Graduation Packages by Eyestudio Photography

| Friday, 31 August 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Hari ni nak share tentang pakej terbaru yang dilancarkan oleh Eyestudio Photography tadi, kali ni pakej untuk para graduan yang bakal & akan melangsungkan majlis konvokesyen yang kalau tak silap hujung tahun ni kebanyakan IPTA buat majlis konvo kan :)

Sebelum ni aku pernah shoot kat studio ni yang mana milik Aizul Marcello ngan Abg Azad serta geng-geng beliau~~ waktu tu time konvo, meh tengok sini : PHOTOSHOOT DI EYESTUDIO PHOTOGRAPHY . Hasilnya amat berpuas hati, berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Kalau korang mampu kipas kuat sikit, insyaallah hasilnya pun lebih sikit dan begitulah seterusnya HAHA~~



Ok berbalik ke tajuk asal, ni aku nak promo kat korang yang bakal berkonvo hujung tahun ni; pihak Eyestudio ada buat promosi untuk korang! Meh tengok bawah ni: 


Ok dah tau kan sebab apa aku tolong promo? HAHA takley blah! diorang guna gambar konvo aku sebagai elemen pelaris HAHA.. terharu rasanya bila gambar diri sendiri digunakan untuk promos. ROYALTI? tak penting sangatlah setakat ni, asalkan bisnes diorang okay, alhamdulillah aku tumpang gembira la >_<

Sebenarnya pakej ni kalau tak silap hanya untuk majlis konvokesyen di PICC bulan September ni: 19-21 September 2012. Tak pasti konvo IPTA mana tapi yang penting sape-sape yang konvo waktu tu dan kat situ, bolehlah pergi terus ke booth Eyestudio Photography. 

Inilah hasilnya bila korang shoot dengan Eyestudio Photography! aku berpuas hati dengan hasil foto ni weyh. Dapat tau je tarikh konvo dulu tu, terus stalk page Eyestudio tengok pakej graduan yang ditawarkan. Setelah dibelek, nampaknya pakej tu aku mampu bayar dan kebetulan semua ahli keluarga pun ikut sekali, lagi seronok! HAHA ko hado? lepas ni korang boleh buat, jangan risau.




Okay senang cakap kalau korang nak, sila rujuk kat bawah ni:


Grab this promo guys!! Graduation Packages..for details, jgn malu jgn segan, plz email your inquiry to aizumarcello@eyestudiofoto.com
call : 03.5523.6880 ( office hour )
hp : 019.6476.200 ( 24 hours, huahaua ) whatsapp pon boleh takdak hal!

Aku copy sebijik dari ayat Aizul Marcello nih HAHA~~ok sekali lagi terima kasih kepada Eyestudio Photography sebab sudi pakai gambar aku yang tak elok sangat sebenarnya tu tapi korang berjaya cover hehe, terharu beb! Insyaallah aku doakan korang supaya semakin murah rezeki, makin banyak hasil & gambar makin cantik! jangan risau, kami ni peminat setia anda akan setia menyokong! Go Eyestudio Photography!!!!!!



0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean