header

header
hairie

KISAH AIDILFITRI 2012: Blogger Syafiq Rosli Datang Beraya Rumah!

| Friday, 24 August 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Kejutan aidilfitri katenyerrr, Syafiq Rosli datang umah weyh! Blogger femes tu. Raya keempat beliau hadir ke rumah bersama kawan 1 batch aku masa belajar kat UiTM dulu Cik Noona Anes, pemilik Haluna Collection. Ok agak mengundang sesuatu ye bila mereka hanya datang berdua HAHA *larik!! diorang ni kenal melalui Twitter jer wuwuwuwu..
Kenapa SR pegang kipas Datin? HAHA kebetulan waktu diorang datang rumah aku tu, elektrik putus sekampung sampailah ke pekan Parit Sulong so semua termasuk aku tengah kepanasan. Kesian basah semua :P

SR try makan mee siput a.k.a KUIH SARANG SEMUT! cicah sambal kicap. Orang Melaka, takkan tak reti makan pedas, sedangkan Wani orang Kelantan tu kemain makan sambal kicap aku HAHA *korang kenal Wani ke?


Gambar di edit bagi menutup kebasahan yang melampau pada pakaian saya sebab terlalu panas HOHO dah la tengahari tu baru je balik dari bara'an ke Parit Othman, kampung sebelah jerr..


Diorang suke bila tangkap gambar kat sini, nasib baik laa takde tetamu lain yang datang rumah. Memang boleh tangkap banyak kali la tanpa gangguan dan halangan HAHA 

Sekali lagi, tapi sebenarnya dalam HP diorang lagi banyak dari versi gelap sampailah putih #eh Kipas tu tetap ye! HAHA

Hampir 1 jam jugak la diorang ni beraya kat rumah aku sambil kepanasan. Mintak maaf ye SR sebab takde sediakan kipas bateri untuk korang berdua. Kalau sape-sape nak tau, memang tengahari tu panas sangat tapi ade la angin sikit. 

Untuk SR dan juga kawan baru beliau a.k.a kawan aku jugak terima kasih sudi datang rumah aku yang jauh dari rumah korang ni, ye la SR sanggup turun Batu Pahat dari Merlimau tu hehe..

Nah...ni untuk korang >_< sekali lagi TERIMA KASIH sebab sudi singgah, agak surprise & terharu seyh!


10 Readers:

{ Faizul Osman } at: 24 August 2012 at 20:21 said...

memang seronok kalau dpt beraya umah org dan org dtg umah kita...

{ babycomel } at: 25 August 2012 at 11:35 said...

yeah, syok bila ada kawan2 dtg beraya.. batu pahat byk parit eh ;)
~follow sini ye,

{ blog-tips-kurus } at: 25 August 2012 at 18:35 said...

time raye sgt seksa kalau tiada elektrik dan air..

selamat raye. :)

{ lurun namzar } at: 25 August 2012 at 20:53 said...

kuih brjujuk2 beratur atas meja.
*telan air liur*

{ Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) } at: 26 August 2012 at 09:52 said...

cntik nye umah khirie..nmpk umah kampung sangat..love it !!!!!

{ man } at: 26 August 2012 at 10:29 said...

selamat hari raya..mmg terbaik mmbr datang umah..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

{ Nur Eyda } at: 26 August 2012 at 22:54 said...

suprise!!..ahahaha..kery da mok sikit la....kih3

NOONA ANES at: 28 August 2012 at 10:51 said...

sila kesian kat saya bile lupe password blog.hahahaha!nice entry.pewwwit! -NOONA ANES

{ nurdani } at: 30 August 2012 at 09:59 said...

cantiknya rumah..semua gambar pun lawa-lawa. nampak klasik

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 August 2012 at 20:50 said...

FO: yup! name pun raya kn hehehe

BC: yup memg bnyk parit >_<

BTK: xde la seksa sgt, kne sabar je hehehehe selamat raye >_<

LN: haha nk elakkan kne topup bnyk klai hahaha

AFA: rumah family, cume kne pndai jaga je hehehe ..mekasih pojiee ~~~

man: slmt hr raya >_<

Nor: hhaha memg surprise! berdebo sungguh~~ memg mok pun heee

Anes: xley nk kesian sgt hahaha kne buat bru wuwuwuwu~~ untunglaa nice entri! HAHA

Nurdani: hehe thanks dani >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean