header

header
hairie

KISAH AIDILFITRI 2012: Duit Raya Untuk Insan Terpilih

| Sunday, 19 August 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Beberapa hari sebelum menjelangnya aidilfitri dan berakhirnya Ramadhan! Semoga amalan baik & ibadat kita semua diterima insyaallah. Hari ni just nak kongsi tentang signifikan raya iaitu DUIT  RAYA. Dulu kemain masa kecik banyak dapat duit raya berkepuk-kepuk HAHA tapi sekarang dunia dah berubah, kita (aku!) makin dewasa dan perlu belajar jadi dewasa ececece! Maksudnya kena bagi duit raya kat budak-budak la, dah keje kan...

Beberapa hari lepas, sempatlah jugak aku tukar duit baru kat bank & merasa pegang duit singgit baru! wohooooo JAKUN! Memang dah rancang pun tahun ni nak bagi duit raya kat anak buah original 2 orang tu dan budak-budak lain a.k.a yang paling dekat: sepupu, 2 pupu dan juga  anak kepada sepupu #eh!

Tadaa!! buat pertama kalinya aku buat sampul duit raya dengan menepek gambar sendiri dengan penuh yakin! HAHA Sambil buat keje sambil tengok kat mana-mana website yang sediakan perkhidmatan buat sampul duit raya custome made ni. Alhamdulillah, dah siap dengan jayanya & i'm happy! >_<


3 Readers:

{ Faizul Osman } at: 19 August 2012 at 20:15 said...

sy blm keje... so, boleh lah hulur2 sikit... duit merah tu mengancam jiwa lah...

{ awek retro } at: 23 August 2012 at 17:21 said...

rase puas hati kan..bile dapat bg muka kita..kn...hihihi...selamat hari raya!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 August 2012 at 20:57 said...

FO: hahahaha

AR: yup! slmt hr raya~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean