header

header
hairie

KISAH AIDILFITRI 2012: Kad Raya dari Remy Ishak?

| Thursday, 30 August 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Kad raya dan kad raya serta kad raya HAHA *melangot jap! Aku dapat lagi kad raya dan kali ni dari selebriti Nur Kasih katenyer! REMY ISHAK bagi aku kad raya seyh! Ni tengok kat bawah:

Tu haaa..siap tulis lagi kat luar sampul surat~~tapi kad raya dari Media Prima. Korang rase pelik ke korang rasa biasa? HAHA jap ek, kite tengok isi kad:

Gile meriah autograf Remy Ishak! hebat noo :) Ok aku tipu! kad raya ni dari Abg Ady Budika a.k.a orang balik tabir bagi stesen tv 8TV tu. Aku takde niat nak tipu korang khabar angin kuat mengatakan yang Abg Ady ni kembar kepada Remy Ishak, katenyer lagi laaa.... :P

Quote original yang kat kad raya ni membuatkan aku baca banyak kali sambil menghayati ayat-ayat yang dah sedia ada melekat kat kad raya tu dan ditambah lagi ayat yang ditulis dengan tulisan tangan tu; walaupun ringkas tapi disebabkan ia adalah kad raya, aku baca jadi terharu -_-..

Okay untuk Abg Ady, terima kasih sebab bagi kad raya tu, simple tapi nampak eksklusif sebab ade tulisan MEDIA PRIMA~~ heee

Serius cemas bila nampak tulisan "REMY ISHAK" kat envelop tu *berdebar sunggu, bajet Remy yang hantar HAHA lepas tu terus teringat:; owh! Ady Budika, terus tak jadi nervous.. sory, statement agak over SELAMAT HARI RAYA Abg Ady Budika ~~~

5 Readers:

{ Faizul Osman } at: 30 August 2012 at 13:23 said...

kelakar rasanya... hahaha... tp, kalau dpt sekali sekala best jugak kan...

{ Khairul Hakimin B. Muhammad } at: 30 August 2012 at 17:11 said...

uiyo!!

selamat hari raya hairie!

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 30 August 2012 at 20:41 said...

FO: hahaha memg trkjot mule2 hahaha tp bile dh tau sape trus biase2 je hahaha

KHM: haha slmt hari raya jgk Khairul >_<

{ aneff.marhfiz } at: 30 August 2012 at 23:24 said...

untunglaaaa kad raya remy sehak untunglaaa >.<

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 8 September 2012 at 00:33 said...

Anep: hepp~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean