header

header
hairie

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

| Sunday, 5 August 2012
...melalui segmen ni kita bleh tau la kan mana kawan-kawan phat beraya tahun ni..mungkin jugak phat x pernah sampai kan tempat korang tu...so bleh la korang terang kan skit2 tentang kampung korang kat segmen ni...... (Safarin Sulaiman, 2012)

AIDILFITRI 1433 HIJRAH 2012 MASIHI

Tiap-tiap tahun aku raya kat kampung keluarga tanpa keluarga mertua. Maklumlah bujang lagi kan HAHA. Rumah keluarga ada di Kampung Parit Laman, Parit Sulong, Batu Pahat dalam negeri Johor tercinta. 

<--teratak Haji Khadzir yang sangat meriah bila raya sebab masa tu la semua sedara datang serentak especially minggu pertama raya. Sibuk, penat tapi seronok! Nama pun raya kan. Raya kat kampung memang berjuta-juta kenangan, sangat banyak! Aku tak tau la nanti kalau dah kawin macam mana la raya aku, sebab dalam rumah ni aku di antara orang yang paling sibuk buat tu buat ni :( 



Okay ni aku nak share beberapa entri raya lepas, kalau rajin tengoklah ye >_<: span="span">





9 Readers:

{ iena_mieyna ^^ } at: 5 August 2012 at 07:52 said...

best lah dpt raya dekat kampung..:) saya jarang2 dpt pengalaman raya dkt kampung..ala, dh kawen bkn slalu isteri kena beraya rumah suami dulu ke? heheh...

{ .........cP~ } at: 5 August 2012 at 08:23 said...

Salam.

Err..Segmen syahdu untuk tahun ni.

{ Faizul Osman } at: 5 August 2012 at 13:08 said...

beraya kat kampung memang best...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/tips-mudah-jaga-kesihatan-01.html

{ misz_eyza } at: 6 August 2012 at 16:08 said...

eee seronoknya tengok orang ada kampung...luasnya laman rumah dia.

{ Phat } at: 7 August 2012 at 08:00 said...

tq join segmen aku ye.. anyway selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya aidilfitri..bila nak beraya umah mertua ni??

{ anggun } at: 9 August 2012 at 11:09 said...

raye kat johor memang meriah...xpayah raye,mase bwat job wedding kat Parit Raja dulu pn tersangat la meriahnyew..masih kuat dengan adat2 melayu..jemput singgah blog eh..

{ anamizu kaito } at: 11 August 2012 at 12:32 said...

owhhh kat parit sulung ey??
parit sulong ni mcm ramai
org banjar je... yeke ey? =P
cik ana dr segmen Phat jgk :)









slm ramadhan,
cik ana

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 11 August 2012 at 20:29 said...

IM: yup memg best kt mpung! tu ikut budi bicra ye hahahah

CP: syahdu ke? rase gembire jer hehehehe

FO: yup! 100% sokong!

ME: rumah kampung klau xluas tu bukn kmpung nmnye hehehe

Phat: haha slmt brpuasa & raya jgk phat >_< .. umah mertua? blum ready HAHA

Anggun: haha of course meriah! :)

AK: melayu, jawa banjar smua ada >_< hhehe thanks singgah!~~

{ miss chillax } at: 16 August 2012 at 07:59 said...

selamat berayer di batu pahat.

http://misschillax.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean