header

header
hairie

OUTDOOR : Pertunangan Ude & Kemah

| Tuesday, 25 September 2012
Assalamualaikum kawan-kawan...
Setelah selesai majlis pertunangan Ude dengan Kemah tu kitorang buat keputusan nak buat outdoor sekejap sebab Kemah dah confirm cantik dengan dress tu dan Ude pulak nampak smart dengan baju melayu johor walaupun hanya berselipar jepun. 

Terjumpa pondok ni, boleh la buat kejap! >_<



Masih ada batasan tapi gaya macam dah lepas nikah >_<






















Okay tu je nak share dengan korang. Alhamdulillah untuk outdoor ni aku berpuas hati dengan hasil foto walaupun sebenarnya boleh buat yang terbaik lagi tapi ini just macam permulaan aku nak go step by step bak kata Lynda Roslan :P 


0 Readers:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean