header

header
hairie

Di Luar Kotak Pejabat: Boling di Skudai Parade bersama mereka~~

| Monday, 15 October 2012
Aku rase kan dah lama tak menghayun tangan ni balin bola boling yang berat tu! Rasanya dah hampir setahun la kot sebab kalau tak silap dulu kali terakhir main masa ambik jubah konvo lewat bulan Jun 2012. HOHO lepas tu baru dapat main balik beberapa minggu lepas. Macam biasalah, mula-mula tengah sejuk, so asyik masuk longkang jer tapi lama-lama okay dah lepas tu longkang balik, sudah!

3 Oktober lepas sempatlah jugak curik masa nak keluar dari kotak pejabat yang sentiasa banyak kerja tu kitorang mainlah boling! Kalau ikut ayat skemanya kan, aktiviti macam ni lah kita boleh mengeratkan silaturrahim antara rakan sepejabat disamping dapat beramah mesra & mengasah bakat main boling, gitu~~~





First time jugak aku masuk Skudai Parade ni setelah 6 bulan bermastautin di Johor Bahru ni. Hari-hari pergi kerja & balik kerja mesti lalu depan shopping complex ni tapi takde feel nak masuk HAHA

Lama tak main, kebanyakan bola yang ada jari aku tak muat. Nak kata jari aku membesar, tak jugak HAHA

Anak Kak Pus, Rizal~~ jadik je kitorang buat muka die pun join sekali >_< HAHA

Okay dengan comelnya, die pun buat yang aku suruh! tunjuk gigi HAHA ternyata aku tewas dengan kecomelannya HAHA tapi gigi aku lagi cantik dari die okbai!~~



Haruslah tayang Android baru ye dak Wani.. tau-tau je dah masuk Instagram >_<

Sayang mummy~~ 



Yang tengah tu, ada bakat jadi bos besar~~ HAHA silap-silap boleh kena bola. Dah la buat pertama kalinya sepanjang aku main boling, malam tu la bola aku tercampak ke belakang! nasib baik tak kena sape-sape. Sebab bola kat sini memang lain, jari tak masuk lah, lubang besar sangatlah! phuii~~


Start main kul 9 habis hampir jam 11.00malam so dah tak ramai orang, agak syok la sebab boleh buat banyak aksi HAHa

Hai Wani~~ >________<

Dah penat & dah habis game~~ balik rumah tido! esok dah kena masuk kerja sambung buat kerja-- aktiviti-aktiviti luar macam ni kan nak elakkan orang kata 'takde life' ..dah kalau hari2 kerja balik tido esk keje lagi. Itu orang katalah tapi aku okay je ngan hidup aku sekarang ni ehehe>_< 


2 Readers:

{ Hazmin Hamudin } at: 17 October 2012 at 12:12 said...

pergh... time kerja dapat keluar main boling kejap memang heaven la kan..

{ Mohd Khairi Khadzir } at: 20 October 2012 at 08:33 said...

HH: haha sesekali lari dr kotak opis haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GengCyber.com

Apesal.com

 

Copyright © 2010 HAIRIEcerulean